Малосольні огірки - відмінна літня закуска. Однак у традиційному варіанті хрусткі кисло-солодкі овочі будуть готові за три дні. Спробуйте приготувати огірочки лише за 10 хвилин, передають Патріоти України.
Буває, хочеться з'їсти щось соковите та смачне, але водночас низькокалорійне. Таким варіантом стануть малосольні огірки. Їх можна буде їсти вже через 10 хвилин, а якщо запастися терпінням і почекати годину-дві, вийде ідеальна страва. Вам знадобляться трохи продуктів та звичайний пакет.
• 1 кг огірків
• пучок кропу
• 1,5 чайної ложки солі
• 1 чайна ложка цукру чи меду
• 1 чайна ложка коріандру
• 2 столові ложки соняшникової олії
• 1 столова ложка оцту
• 5 зубчиків часнику
Насамперед потрібно добре промити огірки. Якщо є час, можна на годинку залишити їх у воді, щоб овочі стали ще соковитішими. Потім відріжте хвостики з двох сторін і розріжте огірки вздовж 4 частини.
Складіть огірки в пакет і починайте приготування заливки. Наріжте кріп дрібно та відправте до овочів. В окремій ємності змішайте приправи та часник, який слід попередньо пропустити через прес. Ретельно перемішайте всі компоненти для заправки та влийте її в пакет.
Потрясіть пакет із огірками та маринадом, щоб спеції рівномірно розподілилися. Готово можна подавати! Якщо такі огірочки проведуть у холодильнику хоча б годинку, вони стануть смачнішими та прянішими. Смачного
Жоден ранок не обходиться без запашного напою, який бадьорить і заряджає енергією на весь день, передають Патріоти України. Розповідаємо, чи можна підігріти каву в мікрохвильовці, як це вплине це на якість і смак напою. Так, напій можна підігрівати у м...
Не всі каструлі підходять для приготування їжі. Обираючи ємність, важливо враховувати матеріал, з якого він виготовлений. Це стосується зокрема алюмінієвого посуду, який все ще часто використовується на кухнях завдяки своїй довговічності та зручності. ...