Малосольні огірки - відмінна літня закуска. Однак у традиційному варіанті хрусткі кисло-солодкі овочі будуть готові за три дні. Спробуйте приготувати огірочки лише за 10 хвилин, передають Патріоти України.
Буває, хочеться з'їсти щось соковите та смачне, але водночас низькокалорійне. Таким варіантом стануть малосольні огірки. Їх можна буде їсти вже через 10 хвилин, а якщо запастися терпінням і почекати годину-дві, вийде ідеальна страва. Вам знадобляться трохи продуктів та звичайний пакет.
• 1 кг огірків
• пучок кропу
• 1,5 чайної ложки солі
• 1 чайна ложка цукру чи меду
• 1 чайна ложка коріандру
• 2 столові ложки соняшникової олії
• 1 столова ложка оцту
• 5 зубчиків часнику
Насамперед потрібно добре промити огірки. Якщо є час, можна на годинку залишити їх у воді, щоб овочі стали ще соковитішими. Потім відріжте хвостики з двох сторін і розріжте огірки вздовж 4 частини.
Складіть огірки в пакет і починайте приготування заливки. Наріжте кріп дрібно та відправте до овочів. В окремій ємності змішайте приправи та часник, який слід попередньо пропустити через прес. Ретельно перемішайте всі компоненти для заправки та влийте її в пакет.
Потрясіть пакет із огірками та маринадом, щоб спеції рівномірно розподілилися. Готово можна подавати! Якщо такі огірочки проведуть у холодильнику хоча б годинку, вони стануть смачнішими та прянішими. Смачного
Звичка чистити ківі перед вживанням може відійти у минуле. У Голлівуді та соцмережах активно обговорюють новий тренд: їсти ківі разом зі шкіркою, передають Патріоти України. Популярності йому додала акторка Дженна Ортега, зірка серіалу «Венздей», яка п...
Оцет - продукт, який є майже на кожній кухні, але його можливості виходять далеко за межі кулінарії. Багато господинь уже давно використовують його для прибирання: він змиває жир, видаляє накип і цвіль, пом’якшує тканини під час прання та навіть відляк...