У салатах можна поєднувати будь-які інгредієнти, якщо така композиція вам смакує. Так роблять відомі шеф-кухарі ресторанів, де страви коштують зазвичай недешево, передають Патріоти України.
Тож і вдома варто проявити щодо страв креативність. Рецептом салату з цитрусовими та свіжою зеленню з «ФАКТАМИ» поділилась українська співачка та кулінарна блогерка Анна Конда.
— Цей салат незвичайний на смак та дуже корисний, -- говорить Анна Конда. — Він не містить багато калорій, а це важливо. Салат з цитрусовими та свіжою зеленню легкий та простий у приготуванні.
Мандариновий салат зі свіжою зеленню
Інгредієнти (на 2 порції)
Салатний мікс — 100 г
Мандарини (3 шт.) або 1 апельсин
Гранат — половинка
Кріп та петрушка — 30 г
Оливкова олія, сіль та перець (на свій смак)
Подрібнюємо салатний мікс, очищуємо та нарізуємо невеличкими шматочками мандаринки, очищуємо гранат і додаємо зерна граната. Нарізуємо зелень та посипаємо нею всі інгредієнти. Заправляємо оливковою олією (можна додати сіль та перець), перемішуємо та подаємо до столу.
Смачного!
Зелений чай - не просто смачний і освіжаючий напій. Його здавна вважають еліксиром здоров’я в азійській культурі, а сучасні дослідження підтверджують його користь для серцево-судинної системи. Але чи справді зелений чай допомагає при підвищеному тиску ...
Нові дослідження доводять, що регулярна їзда на велосипеді може значно знизити ризик розвитку деменції, зокрема хвороби Альцгеймера. Вчені спостерігали за майже півмільйоном дорослих протягом 13 років і виявили, що у велосипедистів ризик старечого недо...