Домашні булочки - це ароматна випічка, яку можна готувати з різного тіста та начинками. Для того, щоб булочки були м'які, пишні та довго не черствіли, за основу краще взяти дріжджове тісто, передають Патріоти України.
В одному з кулінарних блогів (reeixit) в Instagram був опублікований рецепт булочок з яблуками та корицею.
Інгредієнти:
Начинка:
Спосіб приготування:
1. Для початку приготувати тісто. Для цього у теплому молоці розвести дріжджі та цукор. Перемішати, додати борошно та решту інгредієнтів. Замісити тісто та залишити його на 1-1,5 години, щоб збільшилось вдвічі.
2. Тим часом підготувати начинку. Для цього почистити яблука та порізати кубиками, змішати їх з цукром та корицею.
3. З готового тіста потрібно сформувати булочки з начинкою та залишити на 1 годину.
4. На цьому етапі змастити булочки молоком та випікати у розігрітій до 170 градусів духовці 40 хвилин.
5. Гарячі булочки змастити медом та посипати подрібненими горіхами. Випікати ще 5 хвилин. Смачного!
Хочете дізнатися, що приховує ваше підсвідоме? Цей популярний психологічний тест із картинкою допоможе відкрити несподівані риси вашої особистості. Все дуже просто: уважно подивіться на зображення і чесно дайте відповідь на питання - що ви побачили пер...
За словами анатома Дена Баумгардта з Брістольського університету, нецукровий діабет виникає тоді, коли організм втрачає контроль над виробленням антидіуретичного гормону. Саме він відповідає за підтримку водного балансу. Якщо цей механізм порушується, ...