Домашні булочки - це ароматна випічка, яку можна готувати з різного тіста та начинками. Для того, щоб булочки були м'які, пишні та довго не черствіли, за основу краще взяти дріжджове тісто, передають Патріоти України.
В одному з кулінарних блогів (reeixit) в Instagram був опублікований рецепт булочок з яблуками та корицею.
Інгредієнти:
Начинка:
Спосіб приготування:
1. Для початку приготувати тісто. Для цього у теплому молоці розвести дріжджі та цукор. Перемішати, додати борошно та решту інгредієнтів. Замісити тісто та залишити його на 1-1,5 години, щоб збільшилось вдвічі.
2. Тим часом підготувати начинку. Для цього почистити яблука та порізати кубиками, змішати їх з цукром та корицею.
3. З готового тіста потрібно сформувати булочки з начинкою та залишити на 1 годину.
4. На цьому етапі змастити булочки молоком та випікати у розігрітій до 170 градусів духовці 40 хвилин.
5. Гарячі булочки змастити медом та посипати подрібненими горіхами. Випікати ще 5 хвилин. Смачного!
На сторінці smirnovy_v_e розповіли про простий спосіб, як визначити рівень власної тривожності, а також, як саме можна впоратися зі стресом у повсякденному житті, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Не варто лякатися результатів: цей тест н...
Блохи у котів - поширена проблема, що вимагає своєчасного вирішення. Щоб визначити наявність паразитів, слід уважно оглянути шерсть вихованця. Найчастіше котів атакують блохи виду Ctenocephalides felis, проте блохи, що паразитують на кролях та їжаках, ...