Домашні булочки - це ароматна випічка, яку можна готувати з різного тіста та начинками. Для того, щоб булочки були м'які, пишні та довго не черствіли, за основу краще взяти дріжджове тісто, передають Патріоти України.
В одному з кулінарних блогів (reeixit) в Instagram був опублікований рецепт булочок з яблуками та корицею.
Інгредієнти:
Начинка:
Спосіб приготування:
1. Для початку приготувати тісто. Для цього у теплому молоці розвести дріжджі та цукор. Перемішати, додати борошно та решту інгредієнтів. Замісити тісто та залишити його на 1-1,5 години, щоб збільшилось вдвічі.
2. Тим часом підготувати начинку. Для цього почистити яблука та порізати кубиками, змішати їх з цукром та корицею.
3. З готового тіста потрібно сформувати булочки з начинкою та залишити на 1 годину.
4. На цьому етапі змастити булочки молоком та випікати у розігрітій до 170 градусів духовці 40 хвилин.
5. Гарячі булочки змастити медом та посипати подрібненими горіхами. Випікати ще 5 хвилин. Смачного!
Накопичення вапняного нальоту є однією з найпоширеніших проблем у ванних кімнатах, особливо в районах з жорсткою водою. Ознакою проблеми є поганий тиск води або нерівномірний режим розпилення під час використання душу, передають Патріоти України. За сл...
Дізнайтеся, що потрібно мати з собою, які документи оформити та як підготуватися до поїздки без зайвих хвилювань . Подорожі — це не лише про емоції, а й про підготовку. Особливо, коли мова йде про перетин кордону. Навіть якщо ви вже не раз були за кор...