Такі рулетики стануть окрасою не лише сімейної вечері, а й святкового столу. Для цієї страви візьміть м'якоть свинини, а для начинки - картоплю та мариновані огірки. Скрутіть у рулетики і запікайте в духовці. Вони смакуватимуть не лише гарячими, а й холодними, передають Патріоти України.
Інгредієнти
- свинина ошийок
- 600 г
- картопля
- 2-3 шт.
- огірки мариновані
- 3-4 шт.
- паприка солодка мелена
- 1 ч. л.
- цибуля ріпчаста
- 1 шт.
- аджика
- 1 ч. л.
- сметана
- 2 ст. л.
- олія рослинна
- 2 ст. л.
- перець чорний мелений
- сіль
- М'ясо вимийте, обсушіть і наріжте пластами завтовшки трохи більше одного сантиметра. Прикрийте харчовою плівкою та відбийте з двох боків.
- Цибулю наріжте тонкими півкільцями. З'єднайте з м'ясом, додайте аджику, сметану, олію, перець і сіль. Добре все перемішайте руками. Залиште на 30 хвилин маринуватися.
- Картоплю почистьте, наріжте соломкою (як на картоплю фрі). Посипте паприкою, посоліть.
- Мариновані огірки наріжте брусочками.
- Викладайте на край м'яса цибулю з маринаду, брусочок огірка і 2-3 шматочки картоплі. Загорніть у рулетик і скріпіть дерев'яною шпажкою.
- Викладіть на деко, застелене пергаментним папером. Випікайте в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 40 хвилин. Перед подаванням витягніть із рулетиків шпажки.
Поради:
- Якщо у вас немає шпажок, зафіксуйте рулетики зубочистками.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...