
Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом салату по-корейськи з м’ясом. Як і багато страв цієї кухні, він готується дуже швидко і просто. Звичайно, рецепт був адаптований під наші смакові уподобання, але салат від цього анітрохи не програв, передають Патріоти України.
Маринад для цибулі:
Дрібка солі,
1 ч. л. цукру,
4 ч. л. оцту 9% та 150 мл води
Для м’ясної складової:
Філе індички/курки/яловичини – 400 г
Соєвий соус – 1 ч.л.
Сіль за смаком
мелений перець – 1/2 ч.л.
рослинна олія для смаження
Салат:
Морква по-корейськи – 100 г
Цибуля – 1 шт.
Перець болгарський – 1 шт.
Зелена цибуля – 1 пучок
Свіжий огірок – 500 г
Часник – 1 зубчик
Соєвий соус – 1 ч.л.
Сіль за смаком
Спочатку маринуємо цибулю. Для цього в холодній воді розчиняємо сіль, цукор, оцет і поміщаємо в неї нарізану півкльцями цибулю. Залишаємо цибульку маринуватися при кімнатній температурі.
У цей час ріжемо м’ясо на тонкі смужки та викладаємо в сковороду з розігрітою олією. Спочатку підсмажуєо злегка, потім тушкуємо на повільному вогні під кришкою. Як тільки м’ясо приготується, всипаємо сіль та суміш перців. Вливаємо соєвий соус та збільшуємо вогонь. Ще трохи підсмажуємо м’ясо.
Свіжі огірки ріжемо на брусочки і поміщаємо у велику миску. Вливаємо соєвий соус, видавлюємо часник і перемішуємо.
Додаємо в миску з огірками нарізаний на смужки болгарський перець, морква по-корейськи та негаряче смажене м’ясо. Слідом викладаємо в миску мариновану цибулю і нарізане пір’я зеленої цибулі. Добре перемішуємо салат і викладаємо на блюдо для подачі. Смачного!
Заварюючи пакетик чаю, багато хто намотує нитку на ложку, щоб віджати його. Роблять це часто чисто автоматично, навіть не замислюючись - хтось не хоче, щоб добро пропадало, хтось - щоб підтікав пакет зі сміттям. Але так робити не варто, пише ukr.media,...
Погляньте на зображення. Що ви побачили спершу - гору чи слона? Не думайте надто довго - ваш перший імпульс скаже про вас набагато більше, ніж здається. Цей простий тест допоможе зрозуміти, як ви сприймаєте світ і які риси вашої особистості домінують, ...