Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом салату по-корейськи з м’ясом. Як і багато страв цієї кухні, він готується дуже швидко і просто. Звичайно, рецепт був адаптований під наші смакові уподобання, але салат від цього анітрохи не програв, передають Патріоти України.
Маринад для цибулі:
Дрібка солі,
1 ч. л. цукру,
4 ч. л. оцту 9% та 150 мл води
Для м’ясної складової:
Філе індички/курки/яловичини – 400 г
Соєвий соус – 1 ч.л.
Сіль за смаком
мелений перець – 1/2 ч.л.
рослинна олія для смаження
Салат:
Морква по-корейськи – 100 г
Цибуля – 1 шт.
Перець болгарський – 1 шт.
Зелена цибуля – 1 пучок
Свіжий огірок – 500 г
Часник – 1 зубчик
Соєвий соус – 1 ч.л.
Сіль за смаком
Спочатку маринуємо цибулю. Для цього в холодній воді розчиняємо сіль, цукор, оцет і поміщаємо в неї нарізану півкльцями цибулю. Залишаємо цибульку маринуватися при кімнатній температурі.
У цей час ріжемо м’ясо на тонкі смужки та викладаємо в сковороду з розігрітою олією. Спочатку підсмажуєо злегка, потім тушкуємо на повільному вогні під кришкою. Як тільки м’ясо приготується, всипаємо сіль та суміш перців. Вливаємо соєвий соус та збільшуємо вогонь. Ще трохи підсмажуємо м’ясо.
Свіжі огірки ріжемо на брусочки і поміщаємо у велику миску. Вливаємо соєвий соус, видавлюємо часник і перемішуємо.
Додаємо в миску з огірками нарізаний на смужки болгарський перець, морква по-корейськи та негаряче смажене м’ясо. Слідом викладаємо в миску мариновану цибулю і нарізане пір’я зеленої цибулі. Добре перемішуємо салат і викладаємо на блюдо для подачі. Смачного!
З настанням спекотних днів зростає і кількість жовтих плям на білому одязі - через піт, дезодоранти або навіть сонцезахисний крем. Ці забруднення можуть не зникати навіть після прання у гарячій воді. Але експерти з прибирання поділилися простим і недор...
Кімнатні рослини здатні не лише прикрашати інтер'єр, але й впливати на загальну атмосферу в домі. Деякі з них, як вважається, приносять в оселю гармонію та затишок, тоді як інші, згідно з народними прикметами, можуть стати джерелом негативної енергії, ...