Це така смакота! Мінтай у соусі з помідорів, перцю та цибулі за 25 хвилин

Для приготування такої страви підходить будь-яка риба. Її можна готувати повністю або порційними шматочками, в духовці або на сковороді, передають Патріоти України.

Сьогодні буде мінтай із помідорами, солодким перцем та цибулею. Страва готується дуже просто, займає не більше 25 хвилин. Риба виходить дуже соковита, ароматна та смачна. А з овочів утворюється смачний соус.

ЧАС НА ПІДГОТОВКУ 15 хв.

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ 25 хв.

Інгредієнти:

  • 1 кг. мінтай
  • 4 шт. помідорів (невеликі)
  • 1 шт. ріпчаста цибуля
  • 1/2 шт. болгарський перець
  • 2 зубчики часнику
  • 3 ст. рослинна олія
  • за смаком мелений перець (чорний) та спеції до риби
  • за смаком сіль

Приготування:

1. Мінтай попередньо розморожуємо, видаляємо нутрощі, кожну тушку ділимо на кілька шматків. Посипаємо з усіх боків сіллю, приправами, обвалюємо в борошні з усіх боків і відправляємо на добре розігріту сковорідку. Рибу готуємо, не накриваючи кришкою, на високій температурі, до золотавого відтінку.

2. У чашу подрібнювача викладаємо розрізані помідори (помідори можна замінити томатним соком)

3. Додаємо нарізаний перець та часник.

4. Цибулю нарізаємо на середні шматочки, відправляємо в чашу, солимо і перчимо.
store.my.games

5. Овочі добре подрібнюємо. Виходить дуже ароматна овочева заливка.

6. Рибу відразу заливаємо підготовленими овочами. Накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо на середньому вогні приблизно 20 хвилин.

Мінтай за рахунок підливки стає дуже соковитим, ніжним та смачним. Аромат приголомшливий. Рибу з овочами посипаємо петрушкою і подаємо на стіл із улюбленим гарніром.

Смачного!!!

Яку образу ви притаїли в душі: Психологічний тест у картинці розкриє все

середа, 7 серпень 2024, 9:14

Чи знали ви, що таїти в душі образи шкідливо для психічного здоров'я? Пропонуємо дізнатися, яка саме образа (і на кого) підриває ваш моральний дух, передають Патріоти України. Душа людини чимось схожа на квітку. У когось це колючий кактус, а в когось н...

Психологічний тест: Ваша улюблена героїня із серіалів розповість, який ви друг

середа, 7 серпень 2024, 8:12

Уміння дружити - навичка, яка здатна подарувати нам вірних людей поруч. Для декого дружба дуже важлива, для інших - звичніше покладатися лише на себе і довіряти лише собі. Дізнайся, що підходить саме вам, передають Патріоти України. Подивіться на карт...