Для приготування такої страви підходить будь-яка риба. Її можна готувати повністю або порційними шматочками, в духовці або на сковороді, передають Патріоти України.
Сьогодні буде мінтай із помідорами, солодким перцем та цибулею. Страва готується дуже просто, займає не більше 25 хвилин. Риба виходить дуже соковита, ароматна та смачна. А з овочів утворюється смачний соус.
ЧАС НА ПІДГОТОВКУ 15 хв.
ЧАС ПРИГОТУВАННЯ 25 хв.
1. Мінтай попередньо розморожуємо, видаляємо нутрощі, кожну тушку ділимо на кілька шматків. Посипаємо з усіх боків сіллю, приправами, обвалюємо в борошні з усіх боків і відправляємо на добре розігріту сковорідку. Рибу готуємо, не накриваючи кришкою, на високій температурі, до золотавого відтінку.
2. У чашу подрібнювача викладаємо розрізані помідори (помідори можна замінити томатним соком)
3. Додаємо нарізаний перець та часник.
4. Цибулю нарізаємо на середні шматочки, відправляємо в чашу, солимо і перчимо.
store.my.games
5. Овочі добре подрібнюємо. Виходить дуже ароматна овочева заливка.
6. Рибу відразу заливаємо підготовленими овочами. Накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо на середньому вогні приблизно 20 хвилин.
Мінтай за рахунок підливки стає дуже соковитим, ніжним та смачним. Аромат приголомшливий. Рибу з овочами посипаємо петрушкою і подаємо на стіл із улюбленим гарніром.
Смачного!!!
Дієтологи рекомендують їсти фрукти щодня і не вірити тим, хто говорить, що від них поправляються. Яблука – це фрукт номер один для схуднення, і ось чому, передають Патріоти України. Одне велике яблуко містить достатньо розчинної та нерозчинної кліткови...
Як позбавитися зайвої ваги та схуднути, розказала жінка, з якої все життя знущалися через її зайві кілограми. Як британка втратила 70 кілограмів, передають Патріоти Україн з посиланням на Yahoo.life. 54-річна Дженніфер з Англії важила 180 кілограмів та...