Для приготування такої страви підходить будь-яка риба. Її можна готувати повністю або порційними шматочками, в духовці або на сковороді, передають Патріоти України.
Сьогодні буде мінтай із помідорами, солодким перцем та цибулею. Страва готується дуже просто, займає не більше 25 хвилин. Риба виходить дуже соковита, ароматна та смачна. А з овочів утворюється смачний соус.
ЧАС НА ПІДГОТОВКУ 15 хв.
ЧАС ПРИГОТУВАННЯ 25 хв.
1. Мінтай попередньо розморожуємо, видаляємо нутрощі, кожну тушку ділимо на кілька шматків. Посипаємо з усіх боків сіллю, приправами, обвалюємо в борошні з усіх боків і відправляємо на добре розігріту сковорідку. Рибу готуємо, не накриваючи кришкою, на високій температурі, до золотавого відтінку.
2. У чашу подрібнювача викладаємо розрізані помідори (помідори можна замінити томатним соком)
3. Додаємо нарізаний перець та часник.
4. Цибулю нарізаємо на середні шматочки, відправляємо в чашу, солимо і перчимо.
store.my.games
5. Овочі добре подрібнюємо. Виходить дуже ароматна овочева заливка.
6. Рибу відразу заливаємо підготовленими овочами. Накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо на середньому вогні приблизно 20 хвилин.
Мінтай за рахунок підливки стає дуже соковитим, ніжним та смачним. Аромат приголомшливий. Рибу з овочами посипаємо петрушкою і подаємо на стіл із улюбленим гарніром.
Смачного!!!
Фільтри витяжки накопичують жир під час готування - це їхня основна функція. Але з часом вони настільки закупорюються, що перестають ефективно працювати, передають Патріоти України. Фахівці радять чистити витяжні фільтри кожні 2–3 місяці, а якщо ви час...
Старі подушки, синтетичні освіжувачі повітря та зношені матраци можуть отруювати ваше життя щодня, поки ви нічого не підозрюєте. Про це попереджає гастроентеролог та випускник Гарварду доктор Саураб Сетхі, який нині працює у Каліфорнії. Його відео на I...