Це така смакота! Мінтай у соусі з помідорів, перцю та цибулі за 25 хвилин

Для приготування такої страви підходить будь-яка риба. Її можна готувати повністю або порційними шматочками, в духовці або на сковороді, передають Патріоти України.

Сьогодні буде мінтай із помідорами, солодким перцем та цибулею. Страва готується дуже просто, займає не більше 25 хвилин. Риба виходить дуже соковита, ароматна та смачна. А з овочів утворюється смачний соус.

ЧАС НА ПІДГОТОВКУ 15 хв.

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ 25 хв.

Інгредієнти:

  • 1 кг. мінтай
  • 4 шт. помідорів (невеликі)
  • 1 шт. ріпчаста цибуля
  • 1/2 шт. болгарський перець
  • 2 зубчики часнику
  • 3 ст. рослинна олія
  • за смаком мелений перець (чорний) та спеції до риби
  • за смаком сіль

Приготування:

1. Мінтай попередньо розморожуємо, видаляємо нутрощі, кожну тушку ділимо на кілька шматків. Посипаємо з усіх боків сіллю, приправами, обвалюємо в борошні з усіх боків і відправляємо на добре розігріту сковорідку. Рибу готуємо, не накриваючи кришкою, на високій температурі, до золотавого відтінку.

2. У чашу подрібнювача викладаємо розрізані помідори (помідори можна замінити томатним соком)

3. Додаємо нарізаний перець та часник.

4. Цибулю нарізаємо на середні шматочки, відправляємо в чашу, солимо і перчимо.
store.my.games

5. Овочі добре подрібнюємо. Виходить дуже ароматна овочева заливка.

6. Рибу відразу заливаємо підготовленими овочами. Накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо на середньому вогні приблизно 20 хвилин.

Мінтай за рахунок підливки стає дуже соковитим, ніжним та смачним. Аромат приголомшливий. Рибу з овочами посипаємо петрушкою і подаємо на стіл із улюбленим гарніром.

Смачного!!!

Ви їсте сир щодня? Ось що насправді відбувається з вашим організмом

понеділок, 17 листопад 2025, 16:12

Сир - поживний продукт, але його щоденне вживання має як плюси, так і мінуси. За словами дієтолога Керрі Ганс, у сирі багато насичених жирів, які можуть підвищувати рівень поганого холестерину ЛПНЩ і збільшувати ризик серцево-судинних захворювань. Бага...

Вітамін, про який всі забули - він може врятувати вашу печінку

понеділок, 17 листопад 2025, 12:11

Ніацин (вітамін B3), відомий як вітамін для енергії та шкіри, дедалі частіше привертає увагу вчених як важлива підтримка для печінки. Нові дослідження показують: він може допомагати запобігати та сповільнювати розвиток жирової хвороби печінки - як у лю...