Це така смакота! Мінтай у соусі з помідорів, перцю та цибулі за 25 хвилин

Для приготування такої страви підходить будь-яка риба. Її можна готувати повністю або порційними шматочками, в духовці або на сковороді, передають Патріоти України.

Сьогодні буде мінтай із помідорами, солодким перцем та цибулею. Страва готується дуже просто, займає не більше 25 хвилин. Риба виходить дуже соковита, ароматна та смачна. А з овочів утворюється смачний соус.

ЧАС НА ПІДГОТОВКУ 15 хв.

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ 25 хв.

Інгредієнти:

  • 1 кг. мінтай
  • 4 шт. помідорів (невеликі)
  • 1 шт. ріпчаста цибуля
  • 1/2 шт. болгарський перець
  • 2 зубчики часнику
  • 3 ст. рослинна олія
  • за смаком мелений перець (чорний) та спеції до риби
  • за смаком сіль

Приготування:

1. Мінтай попередньо розморожуємо, видаляємо нутрощі, кожну тушку ділимо на кілька шматків. Посипаємо з усіх боків сіллю, приправами, обвалюємо в борошні з усіх боків і відправляємо на добре розігріту сковорідку. Рибу готуємо, не накриваючи кришкою, на високій температурі, до золотавого відтінку.

2. У чашу подрібнювача викладаємо розрізані помідори (помідори можна замінити томатним соком)

3. Додаємо нарізаний перець та часник.

4. Цибулю нарізаємо на середні шматочки, відправляємо в чашу, солимо і перчимо.
store.my.games

5. Овочі добре подрібнюємо. Виходить дуже ароматна овочева заливка.

6. Рибу відразу заливаємо підготовленими овочами. Накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо на середньому вогні приблизно 20 хвилин.

Мінтай за рахунок підливки стає дуже соковитим, ніжним та смачним. Аромат приголомшливий. Рибу з овочами посипаємо петрушкою і подаємо на стіл із улюбленим гарніром.

Смачного!!!

Найгірші програми прання: Як ви псуєте свій одяг і переплачуєте за це

понеділок, 24 листопад 2025, 18:14

Ви роками користуєтесь одними й тими ж налаштуваннями пральної машини? Це звична помилка. Дізнайтеся, які дві програми прання шкодять вашому одягу і рахунку за електроенергію, а також як правильно налаштувати цикл, щоб одяг довше виглядав новим, переда...

Розставлено крапки над "і": Чи треба накривати каструлю кришкою, коли вариться суп, чи ні

понеділок, 24 листопад 2025, 17:50

Кожен, хто готує вдома перші страви, хоча б раз задавався цим запитанням: закривати каструлю кришкою під час приготування чи залишати суп відкритим. І професійні кухарі наголошують, що саме від цього залежить смак, аромат і прозорість бульйону. Та насп...