Це така смакота! Мінтай у соусі з помідорів, перцю та цибулі за 25 хвилин

Для приготування такої страви підходить будь-яка риба. Її можна готувати повністю або порційними шматочками, в духовці або на сковороді, передають Патріоти України.

Сьогодні буде мінтай із помідорами, солодким перцем та цибулею. Страва готується дуже просто, займає не більше 25 хвилин. Риба виходить дуже соковита, ароматна та смачна. А з овочів утворюється смачний соус.

ЧАС НА ПІДГОТОВКУ 15 хв.

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ 25 хв.

Інгредієнти:

  • 1 кг. мінтай
  • 4 шт. помідорів (невеликі)
  • 1 шт. ріпчаста цибуля
  • 1/2 шт. болгарський перець
  • 2 зубчики часнику
  • 3 ст. рослинна олія
  • за смаком мелений перець (чорний) та спеції до риби
  • за смаком сіль

Приготування:

1. Мінтай попередньо розморожуємо, видаляємо нутрощі, кожну тушку ділимо на кілька шматків. Посипаємо з усіх боків сіллю, приправами, обвалюємо в борошні з усіх боків і відправляємо на добре розігріту сковорідку. Рибу готуємо, не накриваючи кришкою, на високій температурі, до золотавого відтінку.

2. У чашу подрібнювача викладаємо розрізані помідори (помідори можна замінити томатним соком)

3. Додаємо нарізаний перець та часник.

4. Цибулю нарізаємо на середні шматочки, відправляємо в чашу, солимо і перчимо.
store.my.games

5. Овочі добре подрібнюємо. Виходить дуже ароматна овочева заливка.

6. Рибу відразу заливаємо підготовленими овочами. Накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо на середньому вогні приблизно 20 хвилин.

Мінтай за рахунок підливки стає дуже соковитим, ніжним та смачним. Аромат приголомшливий. Рибу з овочами посипаємо петрушкою і подаємо на стіл із улюбленим гарніром.

Смачного!!!

Варто знати! Чи справді кефір та йогурт такі корисні для мікрофлори

понеділок, 20 січень 2025, 5:40

Якщо у вас не має алергії, кисломолочні продукти, особливо кефір та йогурт, можуть бути корисними для кишківника. А при непереносності лактози також є шанс знайти альтернативу, але краще попередньо проконсультуватися з гастроентерологом, передають Патр...

Доступні всім! Названо продукти, які зберігають молодість тіла

неділя, 19 січень 2025, 19:09

Бобові (квасоля, сочевиця, арахіс, нут, горох) багаті білками, що допомагають шкірі регенерувати і довше залишатися молодою. Про користь бобових у раціоні розповіла дієтологиня Оксана Скіталінська, передають Патріоти України. За її словами, бобові мают...