
Млинці можна готувати з начинкою і без, але найголовніше - зробити вдале тісто. Щоб вони не рвалися, кулінари радять додавати до основи не більше 3 яєць, передають Патріоти України.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних млинців з овочами та свіжими овочами.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. До яєць додайте борошно та половину порції молока, збийте блендером і влийте ще молока, додайте сіль та олію.
2. Далі в тісто додайте подрібнену зелену цибулю, помідор і перець і натерту ковбасу, вимішайте.
3. Смажте млинці на розігрітій сковороді без олії, до рум'яності!
Для багатьох із нас аромат кави вранці є одним із найефективніших способів розпочати день. Однак коли ми тягнемося до улюбленої чашки гарячого напою, тихий голос в глибині свідомості повторює попередження про те, що кава нібито вимиває воду з організму...
Перед різдвяно-новорічними святами у наших домівках може зібратися непоганий запас шоколаду: від цукерок до інших виробів. З часом ви можете виявити, що цей шоколад став крейдяним або втратив свій насичений смак, передають Патріоти України. Часто це т...