Це така смакота! Млинці з ковбасою та овочами для перекусу

Млинці можна готувати з начинкою і без, але найголовніше - зробити вдале тісто. Щоб вони не рвалися, кулінари радять додавати до основи не більше 3 яєць, передають Патріоти України.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних млинців з овочами та свіжими овочами.

Інгредієнти:

  • яйця – 3 шт.
  • борошно – 1 склянка
  • молоко – 1,5 склянки
  • олія – 2 ст. л.
  • варена ковбаса
  • болгарський перець
  • помідор
  • сіль

Спосіб приготування:

1. До яєць додайте борошно та половину порції молока, збийте блендером і влийте ще молока, додайте сіль та олію.

2. Далі в тісто додайте подрібнену зелену цибулю, помідор і перець і натерту ковбасу, вимішайте.

3. Смажте млинці на розігрітій сковороді без олії, до рум'яності!

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...