Такі млинці - чудовий десерт і перекус, вони мають дуже яскравий та гарний вигляд на столі. Сам вигляд викликає апетит, а смак радує наші смакові рецептори кількістю начинки, впевнена фудблогерка Юлія Сімончук, передають Патріоти України.
Нам потрібні:
(1 склянка = 250 мл)
яйця — 2 шт.
молоко — 1 скл.
цукор — 2 ст. л.
сіль — ½ ч. л.
сода — ½ ч. л.
борошно — 1,5 скл.
окріп крутий — приблизно 1 скл.
олія — 2 ст. л.
Приготування
Яйця з цукром збиваємо, додаємо сіль, частинами молоко, далі просіяне борошно та соду. Перемішуємо до однорідності. Поступово доливаємо крутий кип"яток, постійно мішаючи, в кінці — олію. Даємо постояти хвилин 20 і смажимо на антипригарній сковорідці.
Якщо тісто виходить загусте, додаємо теплої води.
Начинка
сир кисломолочнийцукрова пудра
макова начинка
вишня
До кисломолочного сиру додаємо цукрову пудру до смаку, перетираємо до однорідності. На млинець викладаємо макову начинку, сир та вишні й загортаємо в рулетик. Відразу кладемо в рот, бо це так смачно, що неможливо чекати.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...