Це така смакота! Морква по-корейськи, яку можна їсти через 2-3 години - рецепт пряної закуски

Найпростіша, дуже смачна та елементарна в приготуванні закуска - морква по-корейськи, для приготування якої потрібно мінімум інгредієнтів та всього 2 години часу. Для того, щоб закуска була гострішою, не шкодуйте спецій та часнику, ще можна додати гострий перець, передають Патріоти України.

Кулінарка Вікторія поділилася в Instagram рецептом пряної моркви по-корейськи з соєвим соусом та часником

Інгредієнти:

  • морква – 500 г
  • олія – 30 мл
  • соєвий соус – 30 мл
  • оцет – 1,5 ст. л.
  • цукор – 1,5 ст. л.
  • мелений перець – 1/2 ч. л.
  • мелений коріандр – 1/2 ч. л.

Спосіб приготування:

1. Моркву натріть на тертці.

2. Змішайте всі інгредієнти, що залишилися, добре перемішайте і заправте моркву. Залишіть маринуватися на 2-3 години.

Варто знати! Які подарунки не можна класти під ялинку у рік Вогняного Коня, щоб не накликати біду

п’ятниця, 12 грудень 2025, 17:30

Важливо пам'ятати, що новорічні презенти, які ви збираєтеся зробити близьким та друзям, мають сподобатися не тільки людині, якій вони призначаються, а ще й догодити символу року, нагадує ТСН, передають Патріоти України. Варто обирати подарунки з позити...

Місяць народження може впливати на здоров’я - дізнайтеся, що вам загрожує

п’ятниця, 12 грудень 2025, 17:13

Вчені з Медичної школи Колумбійського університету з’ясували, що місяць народження може впливати на здоров’я людини. Дослідження охопило понад 1,75 мільйона пацієнтів, народжених між 1900 і 2000 роками, і виявило 55 хвороб, які мають статистичний зв’яз...