Це така смакота! Морква по-корейськи, яку можна їсти через 2-3 години - рецепт пряної закуски

Найпростіша, дуже смачна та елементарна в приготуванні закуска - морква по-корейськи, для приготування якої потрібно мінімум інгредієнтів та всього 2 години часу. Для того, щоб закуска була гострішою, не шкодуйте спецій та часнику, ще можна додати гострий перець, передають Патріоти України.

Кулінарка Вікторія поділилася в Instagram рецептом пряної моркви по-корейськи з соєвим соусом та часником

Інгредієнти:

  • морква – 500 г
  • олія – 30 мл
  • соєвий соус – 30 мл
  • оцет – 1,5 ст. л.
  • цукор – 1,5 ст. л.
  • мелений перець – 1/2 ч. л.
  • мелений коріандр – 1/2 ч. л.

Спосіб приготування:

1. Моркву натріть на тертці.

2. Змішайте всі інгредієнти, що залишилися, добре перемішайте і заправте моркву. Залишіть маринуватися на 2-3 години.

Психологічний тест: Думаєте, що знаєте себе? Дізнайтеся свій темперамент за кольором

п’ятниця, 15 серпень 2025, 9:15

Наш вибір багато про що говорить, адже кожен колір має своє значення і символіку. Пропонуємо простий тест: закрийте очі на мить, довіртесь інтуїції і оберіть колір фарби. Дізнайтеся, що він розповість про ваш характер і темперамент, Патріоти України. П...

Як покращити пам’ять: ТОП-5 простих кроків, які змінять ваше життя

п’ятниця, 15 серпень 2025, 8:15

Пам’ять допомагає нам згадувати імена, місця і важливі події. Хочете стати розумнішими і краще запам’ятовувати? Ось п’ять перевірених способів підтримати мозок, передають Патріоти України. Зміни в харчуванні, фізична активність, медитація і сон — це ва...