Це така смакота! Морква по-корейськи, яку можна їсти через 2-3 години - рецепт пряної закуски

Найпростіша, дуже смачна та елементарна в приготуванні закуска - морква по-корейськи, для приготування якої потрібно мінімум інгредієнтів та всього 2 години часу. Для того, щоб закуска була гострішою, не шкодуйте спецій та часнику, ще можна додати гострий перець, передають Патріоти України.

Кулінарка Вікторія поділилася в Instagram рецептом пряної моркви по-корейськи з соєвим соусом та часником

Інгредієнти:

  • морква – 500 г
  • олія – 30 мл
  • соєвий соус – 30 мл
  • оцет – 1,5 ст. л.
  • цукор – 1,5 ст. л.
  • мелений перець – 1/2 ч. л.
  • мелений коріандр – 1/2 ч. л.

Спосіб приготування:

1. Моркву натріть на тертці.

2. Змішайте всі інгредієнти, що залишилися, добре перемішайте і заправте моркву. Залишіть маринуватися на 2-3 години.

Цей продукт може вбити собаку - не додавайте його до раціону улюбленця

субота, 12 липень 2025, 17:30

Літо, пікніки та ароматне барбекю - те, що приносить задоволення людям, може серйозно нашкодити собакам. Одним із найбільш ризикованих продуктів, який часто потрапляє до миски чотирилапих, є звичайна ковбаса, передають Патріоти України. За словами експ...

Пийте каву правильно: Коли вона працює, а коли шкодить кишківнику

субота, 12 липень 2025, 13:05

Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...