Це така смакота! Морква по-корейськи, яку можна їсти через 2-3 години - рецепт пряної закуски

Найпростіша, дуже смачна та елементарна в приготуванні закуска - морква по-корейськи, для приготування якої потрібно мінімум інгредієнтів та всього 2 години часу. Для того, щоб закуска була гострішою, не шкодуйте спецій та часнику, ще можна додати гострий перець, передають Патріоти України.

Кулінарка Вікторія поділилася в Instagram рецептом пряної моркви по-корейськи з соєвим соусом та часником

Інгредієнти:

  • морква – 500 г
  • олія – 30 мл
  • соєвий соус – 30 мл
  • оцет – 1,5 ст. л.
  • цукор – 1,5 ст. л.
  • мелений перець – 1/2 ч. л.
  • мелений коріандр – 1/2 ч. л.

Спосіб приготування:

1. Моркву натріть на тертці.

2. Змішайте всі інгредієнти, що залишилися, добре перемішайте і заправте моркву. Залишіть маринуватися на 2-3 години.

У шафі буде пахнути, як в дорогому спа - дешеві та прості методи, які працюють

середа, 29 листопад 2023, 8:15

Якщо хоч раз ви стикалися з проблемою затхлого запаху речей, які лежать у шафі якийсь час, ця стаття точно для вас. Раніше ми розповідали, як вивести плями з одягу, скориставшись бюджетним продуктом. Сьогодні поговоримо про те, як зберегти свіжість реч...

Ви будете здивовані! Ці п'ять "корисних" продуктів насправді шкодять здоров'ю

середа, 29 листопад 2023, 7:55

Лікар розповів про п'ять продуктів, які всі вважають корисними, а вони насправді такими не є і підвищують цукор у крові, передають Патріоти України з посиланням на TikTok доктора Міджа Брауна. Які продукти підвищують рівень цукру в крові . Зазначимо,...