Це така смакота! Найсмачніший печінковий торт, який точно не буде гірчити - є один секрет

Печінковий торт - це досить популярна страва, яку часто готують з печінки. З м'яса потрібно просто зробити рідке тісто і посмажити з нього млинці. У масу для смаження важливо додати один простий інгредієнт, щоб печінка не гірчила і була м'якою, передають Патріоти України.

Ідея приготування найсмачнішого печінкового торту опублікована на сторінці фудблогерки Юлії Микулич (yuliia mikulich) в Instagram. Для страви вам знадобиться молоко.

Інгредієнти для печінкових млинців:

  • печінка (куряча) – 700 г
  • яйця – 2 шт.
  • молоко – 250 г
  • сіль – 1 ч.л.
  • перець чорний
  • олія – 2 ст.л.
  • борошно – 150 г
  • розпушувач – 1 ч.л.

Інгредієнти для начинки:

  • майонез – 300 г
  • сирок вершковий - 70 г
  • часник – 4-5 зубчиків (додавати на свій смак)

Спосіб приготування:

1. Печінку помити і почистити від плівки.

2. До печінки додати яйця, молоко, сіль, перець, олію, борошно, розпушувач.

3. Блендером збити масу до однорідного стану.

4. Розігріти сковорідку.

5. Змастити її олією.

6. Обсмажити млинці з кожного боку до готовності.

7. Змащувати сковорідку олією перед кожним млинцем не обов’язково.

8. Для начинки в майонез додати натертий часник та сирок.

9. Збити блендером до однорідного стану.

10. Зібрати торт.

11. Кожен млинець змастити майонезною начинкою.

12. Прикрасити торт та поставити його на якийсь час в холодильник.

Народні прикмети на 21 квітня. Чому українці спрадавна на Проклов день неодмінно прибрали у своїй домівці

понеділок, 21 квітень 2025, 7:05

21 квітня за новим стилем (4 травня за старим) вшановують пам'ять священномученика Януарія, мучеників Прокла, Феодора і Фавста, а також патріарха Максиміана Константинопольського. За старим юліанським календарем сьогодні вшановують апостола від сімдеся...

Варто знати! Скільки можна зберігати великодні крашанки, щоб не отруїтися

понеділок, 21 квітень 2025, 6:44

Крашанки або писанки є одним з головних атрибутів Великодня. Зазвичай, це зварені яйця, які розмальовані різними візерунками. Такі яйця за кімнатної температури рекомендують зберігати недовго., передають Патріоти України з посиланням на ТСН. У холодиль...