Печінковий торт - це досить популярна страва, яку часто готують з печінки. З м'яса потрібно просто зробити рідке тісто і посмажити з нього млинці. У масу для смаження важливо додати один простий інгредієнт, щоб печінка не гірчила і була м'якою, передають Патріоти України.
Ідея приготування найсмачнішого печінкового торту опублікована на сторінці фудблогерки Юлії Микулич (yuliia mikulich) в Instagram. Для страви вам знадобиться молоко.
Інгредієнти для печінкових млинців:
Інгредієнти для начинки:
Спосіб приготування:
1. Печінку помити і почистити від плівки.
2. До печінки додати яйця, молоко, сіль, перець, олію, борошно, розпушувач.
3. Блендером збити масу до однорідного стану.
4. Розігріти сковорідку.
5. Змастити її олією.
6. Обсмажити млинці з кожного боку до готовності.
7. Змащувати сковорідку олією перед кожним млинцем не обов’язково.
8. Для начинки в майонез додати натертий часник та сирок.
9. Збити блендером до однорідного стану.
10. Зібрати торт.
11. Кожен млинець змастити майонезною начинкою.
12. Прикрасити торт та поставити його на якийсь час в холодильник.
Нерідко вдома є сумка, повна випадкових батарейок, а разом із нею існує ще й велика проблема - ви не знаєте, які з них ще заряджені, а які розряджені. Деякі мають видимий рівень заряду, який допомагає оцінити, скільки в них залишилося енергії, але це ...
Ви коли-небудь замислювались, чому тягне носити саме червоний светр або синю сорочку? Виявляється, улюблений колір одягу може багато розповісти про ваш характер, емоції та навіть спосіб спілкування з людьми, передають Патріоти України. Експерти наголош...