Печінковий торт - це досить популярна страва, яку часто готують з печінки. З м'яса потрібно просто зробити рідке тісто і посмажити з нього млинці. У масу для смаження важливо додати один простий інгредієнт, щоб печінка не гірчила і була м'якою, передають Патріоти України.
Ідея приготування найсмачнішого печінкового торту опублікована на сторінці фудблогерки Юлії Микулич (yuliia mikulich) в Instagram. Для страви вам знадобиться молоко.
Інгредієнти для печінкових млинців:
Інгредієнти для начинки:
Спосіб приготування:
1. Печінку помити і почистити від плівки.
2. До печінки додати яйця, молоко, сіль, перець, олію, борошно, розпушувач.
3. Блендером збити масу до однорідного стану.
4. Розігріти сковорідку.
5. Змастити її олією.
6. Обсмажити млинці з кожного боку до готовності.
7. Змащувати сковорідку олією перед кожним млинцем не обов’язково.
8. Для начинки в майонез додати натертий часник та сирок.
9. Збити блендером до однорідного стану.
10. Зібрати торт.
11. Кожен млинець змастити майонезною начинкою.
12. Прикрасити торт та поставити його на якийсь час в холодильник.
Близько десятої частини власників смартфонів у світі заклеюють об'єктив пристрою, побоюючись стеження. Фахівці визнають, що ризик справді існує, хоча для шпигунства потрібні чітко визначені умови. Про це пише ITsider, передають Патріоти України. Зловми...
Деякі фрукти містять значну кількість природних цукрів (переважно фруктозу, глюкозу і сахарозу). Ось список фруктів, які містять найбільше цукру на 100 грамів, передають Патріоти України.