Печінковий торт - це досить популярна страва, яку часто готують з печінки. З м'яса потрібно просто зробити рідке тісто і посмажити з нього млинці. У масу для смаження важливо додати один простий інгредієнт, щоб печінка не гірчила і була м'якою, передають Патріоти України.
Ідея приготування найсмачнішого печінкового торту опублікована на сторінці фудблогерки Юлії Микулич (yuliia mikulich) в Instagram. Для страви вам знадобиться молоко.
Інгредієнти для печінкових млинців:
Інгредієнти для начинки:
Спосіб приготування:
1. Печінку помити і почистити від плівки.
2. До печінки додати яйця, молоко, сіль, перець, олію, борошно, розпушувач.
3. Блендером збити масу до однорідного стану.
4. Розігріти сковорідку.
5. Змастити її олією.
6. Обсмажити млинці з кожного боку до готовності.
7. Змащувати сковорідку олією перед кожним млинцем не обов’язково.
8. Для начинки в майонез додати натертий часник та сирок.
9. Збити блендером до однорідного стану.
10. Зібрати торт.
11. Кожен млинець змастити майонезною начинкою.
12. Прикрасити торт та поставити його на якийсь час в холодильник.
Не всі дрова однаково придатні для використання в різних типах опалювального обладнання, передають Патріоти України. Кожна порода дерева відрізняється характерною щільністю структури, тому не всі дрова однаково придатні для опалення. Які дрова найкраще...
Цей простий візуальний тест розкаже вам, чи збудуться ваші найзаповітніші бажання. передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Подивіться на картинку внизу і виберіть одну зі сніжинок. Так ви дізнаєтеся, чи стане 2025 рік тим, у якому здійсниться в...