Печінковий торт - це досить популярна страва, яку часто готують з печінки. З м'яса потрібно просто зробити рідке тісто і посмажити з нього млинці. У масу для смаження важливо додати один простий інгредієнт, щоб печінка не гірчила і була м'якою, передають Патріоти України.
Ідея приготування найсмачнішого печінкового торту опублікована на сторінці фудблогерки Юлії Микулич (yuliia mikulich) в Instagram. Для страви вам знадобиться молоко.
Інгредієнти для печінкових млинців:
Інгредієнти для начинки:
Спосіб приготування:
1. Печінку помити і почистити від плівки.
2. До печінки додати яйця, молоко, сіль, перець, олію, борошно, розпушувач.
3. Блендером збити масу до однорідного стану.
4. Розігріти сковорідку.
5. Змастити її олією.
6. Обсмажити млинці з кожного боку до готовності.
7. Змащувати сковорідку олією перед кожним млинцем не обов’язково.
8. Для начинки в майонез додати натертий часник та сирок.
9. Збити блендером до однорідного стану.
10. Зібрати торт.
11. Кожен млинець змастити майонезною начинкою.
12. Прикрасити торт та поставити його на якийсь час в холодильник.
Якщо ви постійно стаєте мішенню для комарів, тоді як люди поруч залишаються неушкодженими - справа не у випадковості. Науковці довели: комарі мають своїх улюбленців, і причина ховається у вашому тілі, звичках та навіть... генах, передають Патріоти Укра...
Уявіть, що ви поспішаєте в аеропорт. Часу обмаль, і потрібно швидко зібрати речі. Перед вами - кілька валіз, передають Патріоти України. Яку з них ви інтуїтивно оберете для подорожі? Не розмірковуйте занадто довго — просто довіртесь своєму внутрішньому...