По-селянськи - один з найулюбленіших способів приготування картоплі. Утім, існує спосіб, який дозволяє приготувати картоплю по-селянськи без випікання в духовці - її можна просто посмажити на сковороді. Головне - попередньо зварити картоплю, щоб вона в процесі смаження не втратила форму, передають Патріоти України
Рецепт смаженої картоплі по-селянськи на сковороді був опублікований в одному з кулінарних блогів (Люда Ізі Кук Ukrainian Chef) в YouTube.Інгредієнти:
1. Картоплю помити та відварити в мундирі. Опісля – порізати кожну половинку картоплі на 3 частини.
2. Викласти шматочки картоплі на розігріту з олією пательню. Посолити та додати спеції. Смажити до золотистої скоринки.
3. Подрібнити часник та зелень.
4. Перевернути картоплю на інший бік. Посолити та додати спеції.
5. Готову картоплю посипати часником та зеленню.
З віком наш мозок поступово деградує, проте цей процес можна значно сповільнити. Вчені з Оксфорда дослідили понад 40 000 людей і виявили 10 ключових факторів способу життя, які найбільше впливають на здоров’я мозку. Відмова від шкідливих звичок і невел...
16 серпня за новим церковним календарем (29 серпня за старим) у церкві відзначають Перенесення нерукотворного образу Господа нашого Ісуса Христа з Едесси до Константинополя. У народі свято прозване Горіховий Спас або Хлібний Спас. За старим календарни...