По-селянськи - один з найулюбленіших способів приготування картоплі. Утім, існує спосіб, який дозволяє приготувати картоплю по-селянськи без випікання в духовці - її можна просто посмажити на сковороді. Головне - попередньо зварити картоплю, щоб вона в процесі смаження не втратила форму, передають Патріоти України
Рецепт смаженої картоплі по-селянськи на сковороді був опублікований в одному з кулінарних блогів (Люда Ізі Кук Ukrainian Chef) в YouTube.Інгредієнти:
1. Картоплю помити та відварити в мундирі. Опісля – порізати кожну половинку картоплі на 3 частини.
2. Викласти шматочки картоплі на розігріту з олією пательню. Посолити та додати спеції. Смажити до золотистої скоринки.
3. Подрібнити часник та зелень.
4. Перевернути картоплю на інший бік. Посолити та додати спеції.
5. Готову картоплю посипати часником та зеленню.
Прання постільної білизни і рушників є невід’ємною частиною підтримки чистоти та гігієни у домі. Важливо не лише регулярно проводити цей процес, але й правильно обирати температуру прання, адже саме вона впливає на якість очищення, знищення бактерій, п...
Куряча грудка - популярний вибір для здорових та швидких страв. Але часто після приготування вона виходить сухою, жорсткою та несмачною. Проте один простий трюк може змінити все - і ваша курятина буквально танутиме в роті, Патріоти України. Навіть при...