Приготуйте таку печінку і будь-який гарнір буде неймовірно смачним, ситним та корисним. Соковитість печінки у такому варіантові просто зашкалює. Класичне поєднання продуктів, однак досконалий смак, передають Патріоти України.
Для приготування треба взяти:
Печінку треба вимити, зняти з неї шкірки плівки й нарізати шматочками.
Очистити та подрібнити цибулю і моркву, довільним способом і формою.
Розігріти сковороду з олією, додати цибулю та моркву. Смажити до тих пір, поки овочі не стануть прозорими.
Потім додати печінку і готувати, доки вона не побіліє. Перевернути та обсмажити з іншого боку. Додати сметану, посолити та поперчити. Тушкувати під кришкою протягом 7-10 хвилин до готовності.
При подачі посипати готову страву свіжою зеленню. Смачного!
Наші рішення кажуть про нас більше, ніж здається на перший погляд, передають Патріоти України. Подивіться на три курки. Не думайте занадто довго. Просто виберіть ту, яка відразу привернула вашу увагу — і читайте розшифровку. Ваша підсвідомість вже зн...
Освіжувачі повітря можуть лише тимчасово маскувати запах, а килими та дивани мають здатність вбирати запахи, тому важливо проводити їх ретельне чищення принаймні раз на місяць, передають Патріоти України. Експертка з Clean and Scentsible розповіла, що ...