Приготуйте таку печінку і будь-який гарнір буде неймовірно смачним, ситним та корисним. Соковитість печінки у такому варіантові просто зашкалює. Класичне поєднання продуктів, однак досконалий смак, передають Патріоти України.
Для приготування треба взяти:
Печінку треба вимити, зняти з неї шкірки плівки й нарізати шматочками.
Очистити та подрібнити цибулю і моркву, довільним способом і формою.
Розігріти сковороду з олією, додати цибулю та моркву. Смажити до тих пір, поки овочі не стануть прозорими.
Потім додати печінку і готувати, доки вона не побіліє. Перевернути та обсмажити з іншого боку. Додати сметану, посолити та поперчити. Тушкувати під кришкою протягом 7-10 хвилин до готовності.
При подачі посипати готову страву свіжою зеленню. Смачного!
В українські ліси навідується чимало любителів тихого полювання, передають Патріоти України. Також багато хто полюбляє потім їсти мариновані грибочки. Та як варто бути обережним при їх збиранні, – щоб бува не виловити собі в кошик якоїсь поганки, так ...
Курку готують найчастіше. Вона більш ніжна порівняно з іншими різновидами м’яса та й запікається, смажиться, вариться значно швидше. Якщо ви також любите саме курку, тоді секрети її приготування вас зацікавлять. Поговоримо про ідеальне просмаження та я...