Це така смакота! Ніжна куряча печінка в сметані з цибулею і морквою

Приготуйте таку печінку і будь-який гарнір буде неймовірно смачним, ситним та корисним. Соковитість печінки у такому варіантові просто зашкалює. Класичне поєднання продуктів, однак досконалий смак, передають Патріоти України.

Подробиц

Для приготування треба взяти:

  • 500 г курячої печінки
  • 1 велику цибулину
  • 1 невелику моркву
  • 200 г сметани
  • олію – для смаження
  • сіль, перець (на смак)
  • свіжа зелень – для подачі

Печінку треба вимити, зняти з неї шкірки плівки й нарізати шматочками.

Очистити та подрібнити цибулю і моркву, довільним способом і формою.

Розігріти сковороду з олією, додати цибулю та моркву. Смажити до тих пір, поки овочі не стануть прозорими.

Потім додати печінку і готувати, доки вона не побіліє. Перевернути та обсмажити з іншого боку. Додати сметану, посолити та поперчити. Тушкувати під кришкою протягом 7-10 хвилин до готовності.

При подачі посипати готову страву свіжою зеленню. Смачного!

Пийте каву правильно: Коли вона працює, а коли шкодить кишківнику

субота, 12 липень 2025, 13:05

Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...

Візуальна загадка, яку не може розв’язати 95% людей: Знайдіть тріснуте яйце за 10 секунд

субота, 12 липень 2025, 11:50

Гадаєш, у тебе гострий зір і ти помічаєш усе? Перевір себе! Перед тобою візуальний тест, з яким 95% людей не справляються за 10 секунд, передають Патріоти України. На зображенні — десятки яєць. Одне з них має маленьку тріщинку. У тебе лише 10 секунд, щ...