Приготуйте таку печінку і будь-який гарнір буде неймовірно смачним, ситним та корисним. Соковитість печінки у такому варіантові просто зашкалює. Класичне поєднання продуктів, однак досконалий смак, передають Патріоти України.
Для приготування треба взяти:
Печінку треба вимити, зняти з неї шкірки плівки й нарізати шматочками.
Очистити та подрібнити цибулю і моркву, довільним способом і формою.
Розігріти сковороду з олією, додати цибулю та моркву. Смажити до тих пір, поки овочі не стануть прозорими.
Потім додати печінку і готувати, доки вона не побіліє. Перевернути та обсмажити з іншого боку. Додати сметану, посолити та поперчити. Тушкувати під кришкою протягом 7-10 хвилин до готовності.
При подачі посипати готову страву свіжою зеленню. Смачного!
Коли ви чуєте фразу "токсична людина", що приходить вам на думку? Можливо, маніпулятор або хтось, хто постійно псує настрій. Насправді ж токсичність проявляється у різних формах, і ось 9 найпоширеніших типів, з якими краще не мати справ, передають Патр...
Ідеальних людей і стосунків не існує. Кожні відносини потребують уваги і роботи над собою. Якщо ми це забуваємо, виникають проблеми: відчуття незадоволеності, порожнечі або неповноцінності, передають Патріоти України. Психологічна гра «Виберіть серце» ...