Приготуйте таку печінку і будь-який гарнір буде неймовірно смачним, ситним та корисним. Соковитість печінки у такому варіантові просто зашкалює. Класичне поєднання продуктів, однак досконалий смак, передають Патріоти України.
Для приготування треба взяти:
Печінку треба вимити, зняти з неї шкірки плівки й нарізати шматочками.
Очистити та подрібнити цибулю і моркву, довільним способом і формою.
Розігріти сковороду з олією, додати цибулю та моркву. Смажити до тих пір, поки овочі не стануть прозорими.
Потім додати печінку і готувати, доки вона не побіліє. Перевернути та обсмажити з іншого боку. Додати сметану, посолити та поперчити. Тушкувати під кришкою протягом 7-10 хвилин до готовності.
При подачі посипати готову страву свіжою зеленню. Смачного!
Православне свято 17 жовтня за новим церковним календарем (30 жовтня за старим) - день пам'яті пророка Осії, нагадують Патріоти України. За старим стилем - день пам'яті священномученика Ієрофея, єпископа Афінського. . *** . Осія жив у VIII столітті д...
У сучасному світі спокусливих напоїв легко втратити міру, особливо коли хочеться освіжитися після роботи чи активного дня. Проте навіть такі звички, як солодка кава, газовані напої чи алкоголь, можуть непомітно впливати на наше здоров’я та зовнішність,...