![](/images/2024/02/18082501_546458658.jpg)
Сирну запіканку можна вважати універсальною стравою. Адже її основа - яйця і сир, а все інше залежить від польоту вашої фантазії, передають Патріоти України.
Візьміть інгредієнти:
- кисломолочний сир – 500 г
- молоко – 1/3 склянки
- манна крупа – 100 г
- вершкове масло – 50 г
- цукор – 150 г
- яйця – 2 шт.
- ванільний цукор – 1 пакетик
- родзинки – півсклянки
Приготування
- Ізюм замочіть в гарячій воді.
- Сир перетріть через сито (так його консистенція вийде однорідною та без грудочок).
- Додайте сюди збиті яйця, молоко, вершкове масло, цукор і ванільний цукор.
- Ретельно перемішайте.
- Ізюм промийте в холодній воді і всипте в нашу суміш.
- Додайте манну крупу і знову перемішайте.
- Дайте настоятися приблизно півгодини, щоб манна крупа змогла увібрати в себе рідину і збільшитися в об’ємі.
- Розігрійте духовку до 180 °C.
- Тісто вилийте в форму, змащену вершковим маслом і відправте запікатися на 40 хвилин.
- Готовій запіканці дайте охолонути.
Подавати можна з варенням або сметаною.
Смачного!
Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...
Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...