Це така смакота! Ніжний яблучний пиріг, який тане у роті - мало тіста та багато начинки

Яблучний пиріг - це найпростіша домашня випічка, яку можна готувати по-різному: з тістом - листковим, філо чи сирним, або без, замінюючи основу лавашем, передають Патріоти України.

Фудблогерка Аліна Фуді на своєму каналі (Alina FooDee) в YouTube поділилася рецептом соковитого яблучного пирога, у якому мало тіста та дуже багато начинки.

Інгредієнти:

  • яблука – 1кг
  • яйця – 2 шт
  • дрібка солі
  • цукор – 50 г
  • ванільний цукор – 10 г
  • борошно – 70 г
  • цедра 1 лимона
  • молоко – 100 мл

Спосіб приготування:

1. До яєць додати сіль, цукор та ванільний цукор, борошно. Перемішати все вінчиком до однорідності.

2. До отриманої маси натерти цедру лимона та налити молоко. Перемішати вінчиком до однорідності.

3. Далі потрібно почистити яблука від шкірки та серцевини. Порізати фрукти слайсами і відразу додати до тіста. Перемішати.

4. Форму змастити вершковим маслом та присипати борошном. Вилити тісто та утрамбувати його лопаткою. Випікати у розігрітій духовці до 180 градусів 40-50 хвилин. Готовий пиріг обов'язково охолодити і тільки після цього дістати з форми. Смачного!

А ви це знали? Чому ніколи не варто ставити новорічну ялинку в пісок чи ґрунт

понеділок, 8 грудень 2025, 17:47

Кожна родина має свої маленькі традиції, яких вона дотримується напередодні Різдва та Нового року, коли прикрашає ялинки. Однак, безперечно, важко зрозуміти, як найкраще доглядати за справжньою ялинкою та переконатися, що вона не засохне та не виглядат...

Ви могли це не знати! Продукти, які знижують ваш імунітет

понеділок, 8 грудень 2025, 17:30

Останні роки нагадали нам, наскільки вразливою може бути імунна система. Ми звикли шукати продукти, які її зміцнюють, але часто забуваємо про те, що щоденні харчові звички можуть її послаблювати, передають Патріоти України. Деякі популярні напої та стр...