
Яблучний пиріг - це найпростіша домашня випічка, яку можна готувати по-різному: з тістом - листковим, філо чи сирним, або без, замінюючи основу лавашем, передають Патріоти України.
Фудблогерка Аліна Фуді на своєму каналі (Alina FooDee) в YouTube поділилася рецептом соковитого яблучного пирога, у якому мало тіста та дуже багато начинки.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. До яєць додати сіль, цукор та ванільний цукор, борошно. Перемішати все вінчиком до однорідності.
2. До отриманої маси натерти цедру лимона та налити молоко. Перемішати вінчиком до однорідності.
3. Далі потрібно почистити яблука від шкірки та серцевини. Порізати фрукти слайсами і відразу додати до тіста. Перемішати.
4. Форму змастити вершковим маслом та присипати борошном. Вилити тісто та утрамбувати його лопаткою. Випікати у розігрітій духовці до 180 градусів 40-50 хвилин. Готовий пиріг обов'язково охолодити і тільки після цього дістати з форми. Смачного!
Вчені підтверджують: навіть коротка прогулянка позитивно впливає на здоров’я мозку, передають Патріоти України. Порада експертів: навіть коротка прогулянка навколо кварталу щодня допомагає підтримувати мозок у тонусі. Сидячий спосіб життя шкодить не ли...
Ідея про "8 склянок води на день" широко поширена, але чи дійсно це необхідно? Професор Стюарт Гелловей пояснює: пити воду слід лише тоді, коли відчуваєте спрагу. Наш організм сам подає сигнал, коли потрібна рідина, передають Патріоти України. Головні ...