
Яблучний пиріг - це найпростіша домашня випічка, яку можна готувати по-різному: з тістом - листковим, філо чи сирним, або без, замінюючи основу лавашем, передають Патріоти України.
Фудблогерка Аліна Фуді на своєму каналі (Alina FooDee) в YouTube поділилася рецептом соковитого яблучного пирога, у якому мало тіста та дуже багато начинки.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. До яєць додати сіль, цукор та ванільний цукор, борошно. Перемішати все вінчиком до однорідності.
2. До отриманої маси натерти цедру лимона та налити молоко. Перемішати вінчиком до однорідності.
3. Далі потрібно почистити яблука від шкірки та серцевини. Порізати фрукти слайсами і відразу додати до тіста. Перемішати.
4. Форму змастити вершковим маслом та присипати борошном. Вилити тісто та утрамбувати його лопаткою. Випікати у розігрітій духовці до 180 градусів 40-50 хвилин. Готовий пиріг обов'язково охолодити і тільки після цього дістати з форми. Смачного!
Погляньте на шість зображень дерев і інтуїтивно виберіть одне. Не розмірковуйте - довіртеся першому враженню. Ваш вибір покаже приховану рису вашої особистості, передають Патріоти України. Ви тверезо дивитеся на світ, знаєте, чого хочете, і впевнено ру...
Візуальні тести, де потрібно обрати зображення або інтуїтивно відреагувати на картинку, дозволяють швидко й ненав’язливо торкнутися теми самопізнання. Хоч вони й не можуть замінити професійну психодіагностику, проте допомагають задуматися над своїми си...