Яблучний пиріг - це найпростіша домашня випічка, яку можна готувати по-різному: з тістом - листковим, філо чи сирним, або без, замінюючи основу лавашем, передають Патріоти України.
Фудблогерка Аліна Фуді на своєму каналі (Alina FooDee) в YouTube поділилася рецептом соковитого яблучного пирога, у якому мало тіста та дуже багато начинки.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. До яєць додати сіль, цукор та ванільний цукор, борошно. Перемішати все вінчиком до однорідності.
2. До отриманої маси натерти цедру лимона та налити молоко. Перемішати вінчиком до однорідності.
3. Далі потрібно почистити яблука від шкірки та серцевини. Порізати фрукти слайсами і відразу додати до тіста. Перемішати.
4. Форму змастити вершковим маслом та присипати борошном. Вилити тісто та утрамбувати його лопаткою. Випікати у розігрітій духовці до 180 градусів 40-50 хвилин. Готовий пиріг обов'язково охолодити і тільки після цього дістати з форми. Смачного!
Ось як швидко й надійно розпізнати зіпсовані консерви в магазині, передають Патріоти України. Огляд упаковки. Переконайтеся, що банка або скляна тарa не має здуття, вм’ятин із розривом лаку, протікання або слідів витікання. Здуття кришки чи днища свідч...
Після застосування нового парфуму відчуваєте не лише аромат, а й головний біль? Річ у тому, що парфуми та інші різкі запахи справді можуть провокувати неприємні симптоми та навіть напади мігрені, передають Патріоти України. У декого може бути підвищена...