Це така смакота! Ніжний малиновий тірамісу - ягідно-вершкове задоволення

Цей десерт має літній смак, адже в ньому стільки малини. Савоярді та вершки з маскарпоне - це найкраще поєднання продуктів для тірамісу. Навіть важко уявити, що може бути смачнішим, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для десерту потрібні такі продукти:

  • маскарпоне — 0,5 кг;
  • апельсиновий лікер — 130 мл;
  • малиновий джем — 350 г;
  • вершки 33% — 300 мл;
  • стабілізатор для вершків;
  • цукор — 50 г;
  • печиво савоярді — 350 г;
  • малина — 0,5 кг;
  • цукрова пудра;
  • ваніль.

Як приготувати

Малиновий джем змішайте з лікером (80 мл). Залишок потрібно вилити в маскарпоне та збити. Окремо потрібно збити вершки з цукром, стабілізатором та ваніллю. Далі їх треба ввести в маскарпоне. Робіть це порційно та обережно перемішуйте лопаткою.

Візьміть форму, в якій будете формувати десерт. На низ викладіть савоярді. Далі шари викладайте в наступній послідовності: джем, крем, свіжа малина. Потім ще раз савоярді і решта інгредієнтів в тому ж порядку.

Щоб тірамісу був ніжним та пухким, поставте його на 8 годин в холодильник. Перед подачею до столу посипте його цукровою пудрою. Смачного!Цей десерт має літній смак, адже в ньому стільки малини. Савоярді та вершки з маскарпоне — це найкраще поєднання продуктів для тірамісу. Навіть важко уявити, що може бути смачнішим.

Інгредієнти

Для десерту потрібні такі продукти:

  • маскарпоне — 0,5 кг;
  • апельсиновий лікер — 130 мл;
  • малиновий джем — 350 г;
  • вершки 33% — 300 мл;
  • стабілізатор для вершків;
  • цукор — 50 г;
  • печиво савоярді — 350 г;
  • малина — 0,5 кг;
  • цукрова пудра;
  • ваніль.

Як приготувати

Малиновий джем змішайте з лікером (80 мл). Залишок потрібно вилити в маскарпоне та збити. Окремо потрібно збити вершки з цукром, стабілізатором та ваніллю. Далі їх треба ввести в маскарпоне. Робіть це порційно та обережно перемішуйте лопаткою.

Візьміть форму, в якій будете формувати десерт. На низ викладіть савоярді. Далі шари викладайте в наступній послідовності: джем, крем, свіжа малина. Потім ще раз савоярді і решта інгредієнтів в тому ж порядку.

Щоб тірамісу був ніжним та пухким, поставте його на 8 годин в холодильник. Перед подачею до столу посипте його цукровою пудрою. Смачного!

Не робіть помилок! Коли лаврове листя може зіпсувати страву

субота, 22 лютий 2025, 17:28

Лавровий лист – одна з найпопулярніших спецій, яку додають у супи, тушковані страви та соуси. Його аромат глибокий і насичений, але неправильне використання може зіпсувати смак страви, зробивши її гіркою. Варто розібратись, коли саме слід додавати лавр...

ТОП-6 продуктів, які помилково вважають шкідливими - їх слід їсти для здоров'я серця

субота, 22 лютий 2025, 12:27

Деякі продукти з поганою репутацією насправді можуть мати дивовижні переваги для здоров'я серця і бути частиною корисної дієти, якщо вживати їх у помірних кількостях і готувати здоровими способами. Про це пише eatingwell.com, передають Патріоти Україн...