Це така смакота! Ніжний малиновий тірамісу - ягідно-вершкове задоволення

Цей десерт має літній смак, адже в ньому стільки малини. Савоярді та вершки з маскарпоне - це найкраще поєднання продуктів для тірамісу. Навіть важко уявити, що може бути смачнішим, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для десерту потрібні такі продукти:

  • маскарпоне — 0,5 кг;
  • апельсиновий лікер — 130 мл;
  • малиновий джем — 350 г;
  • вершки 33% — 300 мл;
  • стабілізатор для вершків;
  • цукор — 50 г;
  • печиво савоярді — 350 г;
  • малина — 0,5 кг;
  • цукрова пудра;
  • ваніль.

Як приготувати

Малиновий джем змішайте з лікером (80 мл). Залишок потрібно вилити в маскарпоне та збити. Окремо потрібно збити вершки з цукром, стабілізатором та ваніллю. Далі їх треба ввести в маскарпоне. Робіть це порційно та обережно перемішуйте лопаткою.

Візьміть форму, в якій будете формувати десерт. На низ викладіть савоярді. Далі шари викладайте в наступній послідовності: джем, крем, свіжа малина. Потім ще раз савоярді і решта інгредієнтів в тому ж порядку.

Щоб тірамісу був ніжним та пухким, поставте його на 8 годин в холодильник. Перед подачею до столу посипте його цукровою пудрою. Смачного!Цей десерт має літній смак, адже в ньому стільки малини. Савоярді та вершки з маскарпоне — це найкраще поєднання продуктів для тірамісу. Навіть важко уявити, що може бути смачнішим.

Інгредієнти

Для десерту потрібні такі продукти:

  • маскарпоне — 0,5 кг;
  • апельсиновий лікер — 130 мл;
  • малиновий джем — 350 г;
  • вершки 33% — 300 мл;
  • стабілізатор для вершків;
  • цукор — 50 г;
  • печиво савоярді — 350 г;
  • малина — 0,5 кг;
  • цукрова пудра;
  • ваніль.

Як приготувати

Малиновий джем змішайте з лікером (80 мл). Залишок потрібно вилити в маскарпоне та збити. Окремо потрібно збити вершки з цукром, стабілізатором та ваніллю. Далі їх треба ввести в маскарпоне. Робіть це порційно та обережно перемішуйте лопаткою.

Візьміть форму, в якій будете формувати десерт. На низ викладіть савоярді. Далі шари викладайте в наступній послідовності: джем, крем, свіжа малина. Потім ще раз савоярді і решта інгредієнтів в тому ж порядку.

Щоб тірамісу був ніжним та пухким, поставте його на 8 годин в холодильник. Перед подачею до столу посипте його цукровою пудрою. Смачного!

Прокидаєтеся о 3-й годині ночі? Ось чому ваш мозок це робить

п’ятниця, 12 грудень 2025, 5:40

Багато людей помічають, що прокидаються близько 3-ї години ранку. Колись це пояснювали “годиною відьом”, але сучасна наука має простіше пояснення, передають Патріоти України. Сон складається з двох фаз: NREM (глибокий сон, коли тіло відновлюється) та R...

Розставлено крапки над "і": Пити воду під час їжі - здорова звичка чи серйозна помилка

четвер, 11 грудень 2025, 18:35

Багато хто вважає, що вживання води під час їди - це правильне розв'язання проблем з травленням. Згідно з цим популярним міфом, рідина розбавляє шлункову кислоту, уповільнюючи активність ферментів і призводячи до здуття живота. Це переконання настільки...