Це така смакота! Ніжний малиновий тірамісу - ягідно-вершкове задоволення

Цей десерт має літній смак, адже в ньому стільки малини. Савоярді та вершки з маскарпоне - це найкраще поєднання продуктів для тірамісу. Навіть важко уявити, що може бути смачнішим, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для десерту потрібні такі продукти:

  • маскарпоне — 0,5 кг;
  • апельсиновий лікер — 130 мл;
  • малиновий джем — 350 г;
  • вершки 33% — 300 мл;
  • стабілізатор для вершків;
  • цукор — 50 г;
  • печиво савоярді — 350 г;
  • малина — 0,5 кг;
  • цукрова пудра;
  • ваніль.

Як приготувати

Малиновий джем змішайте з лікером (80 мл). Залишок потрібно вилити в маскарпоне та збити. Окремо потрібно збити вершки з цукром, стабілізатором та ваніллю. Далі їх треба ввести в маскарпоне. Робіть це порційно та обережно перемішуйте лопаткою.

Візьміть форму, в якій будете формувати десерт. На низ викладіть савоярді. Далі шари викладайте в наступній послідовності: джем, крем, свіжа малина. Потім ще раз савоярді і решта інгредієнтів в тому ж порядку.

Щоб тірамісу був ніжним та пухким, поставте його на 8 годин в холодильник. Перед подачею до столу посипте його цукровою пудрою. Смачного!Цей десерт має літній смак, адже в ньому стільки малини. Савоярді та вершки з маскарпоне — це найкраще поєднання продуктів для тірамісу. Навіть важко уявити, що може бути смачнішим.

Інгредієнти

Для десерту потрібні такі продукти:

  • маскарпоне — 0,5 кг;
  • апельсиновий лікер — 130 мл;
  • малиновий джем — 350 г;
  • вершки 33% — 300 мл;
  • стабілізатор для вершків;
  • цукор — 50 г;
  • печиво савоярді — 350 г;
  • малина — 0,5 кг;
  • цукрова пудра;
  • ваніль.

Як приготувати

Малиновий джем змішайте з лікером (80 мл). Залишок потрібно вилити в маскарпоне та збити. Окремо потрібно збити вершки з цукром, стабілізатором та ваніллю. Далі їх треба ввести в маскарпоне. Робіть це порційно та обережно перемішуйте лопаткою.

Візьміть форму, в якій будете формувати десерт. На низ викладіть савоярді. Далі шари викладайте в наступній послідовності: джем, крем, свіжа малина. Потім ще раз савоярді і решта інгредієнтів в тому ж порядку.

Щоб тірамісу був ніжним та пухким, поставте його на 8 годин в холодильник. Перед подачею до столу посипте його цукровою пудрою. Смачного!

Як позбутися комарів і мошок на все літо - "революційний" лайфхак

субота, 12 липень 2025, 19:05

Зірка шоу Dragon’s Den і бізнесвумен Сара Девіс поділилась своїм “революційним” методом, який не лише відлякує комарів і мошок, але й прикрашає ваш сад або балкон. І все це - без хімії та з мінімальними витратами, передають Патріоти України.

Названо фрукт, який омолоджує судини та покращує зір - їжте його на сніданок

субота, 12 липень 2025, 18:35

Мангó зазвичай асоціюється з тропічними смузі або десертами, однак цей фрукт заслуговує на набагато більше. Дослідження підтверджують: регулярне вживання манго позитивно впливає на роботу серця та судин, допомагає знизити артеріальний тиск і рівень хол...