Ніжний курячий рулет ідеальний варіант як на святковий стіл, так і на будень для звичайного перекусу. Він дуже смачний та простий у приготуванні, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Зніміть з курячих стегон шкірку й відділіть кістку. У вас вийде філе. Посоліть і поперчіть м’ясо, додайте сушений часник та діжонську гірчицю, добре все перемішайте. На рукав для запікання викладіть шкірку, яку ви зняли зі стегон, а зверху на неї рівномірно розкладіть м’ясо, далі викладіть шар нарізаної шинки.
За допомогою рукава для запікання загорніть щільно рулет й зав’яжіть краї. Перекладіть рулет у форму для запікання й накрийте зверху фольгою. Запікайте у духовці при температурі 180 градусів протягом 80 хвилин. Готовий рулет треба добре охолодити перед нарізанням. Смачного!
Банани – вибагливі фрукти, які при неправильному зберіганні дуже швидко псуються. Найпоширеніша помилка, яку допускають господарі, - зберігання їх у холодильнику. Хоча це здається логічним, насправді холод негативно впливає на ці тропічні плоди, переда...
Найкращий час для спостереження за метеоритним дощем - ранні години перед світанком, коли місяць знаходиться низько над горизонтом. Метеорний потік Персеїди - одне з найкрасивіших і найвідоміших явищ нічного неба Північної півкулі, який радує землян ко...