Це така смакота! Ніжний шашлик зі свинячих реберців в оригінальному маринаді

Свинячі реберця підходять не тільки для тушкування та запікання в духовці - з них також можна приготувати смачний шашлик. М’ясо на свинячих ребрах досить ніжне та жирне, завдяки чому шашлик виходить м’яким та соковитим. Як приготувати маринад для смачного шашлику з ребер - розкажемо далі, передають Патріоти України.

Для маринаду на 2 кг свинячих ребер знадобляться такі інгредієнти:

  • Цибуля – 500 грам
  • Кефір 2.5% – 500 мл
  • Соєвий соус – 50 мл
  • Імбир мелений – 1/2 ч.л.
  • Зерна коріандру та розмарин – по 1/2 ч.л.
  • Сіль за смаком.

Приготування:

Свинячі ребра добре промити та прибрати з внутрішньої частини плівку. Якщо на м’ясі є дуже багато жиру – зрізати його ножем. Потім розрізати ребра вздовж кісточок і скласти у велику ємність.

Цибулю почистити і нарізати півкільцями. Трохи пом’яти її руками до виділення цибулевого соку і перекласти до м’яса.

В окремій мисці змішати кефір, сіль, соєвий соус та всі спеції. Залити сумішшю реберця, перемішати і залишити маринуватися в холодному місці на 5-6 годин. Чим молодше м’ясо – тим менше часу знадобиться для його маринування. Перед тим, як смажити ребра на мангалі, необхідно попередньо дістати їх із холодильника і дати постояти при кімнатній температурі. Тобто перед обсмажуванням вони не повинні бути холодними.

Готові ребра подавати з маринованою цибулею та овочами. А в якості напою до них підійде смачний квас або холодне пиво.

Що додати у воду при варінні яловичини, щоб м’ясо вийшло соковитим та м’яким

вівторок, 20 серпень 2024, 0:09

У кулінарній справі, як і в будь-якій іншій потрібно бути майстром. Адже навіть найлегшу та найпростішу страву потрібно знати, як приготувати. Вміння й майстерність приходить з досвідом, передають Патріоти України. Досвідчені господині знають, що з ста...

Перевірте себе! Якщо ви використовуєте ці 10 фраз, то ви емоційно розумніші за більшість людей

понеділок, 19 серпень 2024, 23:55

Емоційний інтелект або емоційний розум - це риса, яка притаманна високоефективним людям. Вони завжди знають, що вони роблять, почуваються задоволеними від своєї роботи та мають переважно гарний настрій. На практиці це розбивається на чотири сфери: само...