Це така смакота! Печінкова домашня ковбаса - обов’язково приготуйте на свята

Бюджетний варіант ковбаси. Мінімальна кількість продуктів, а підсумок - смачна домашня ковбаса. Ковбаса щільна за консистенцією, ніжна на смак, легко ріжеться, швидко з'їдається, ділиться кулінарка Міра Владіміра, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

1 кг телячої печінки (або свинячої)

0,3−0,5 кг сала

3−4 яйця (сирих)

100 мл молока

3−4 цибулини (обсмажити)

4−6 зубчиків часнику

сіль, перець

Приготування

Через м'ясорубку пропустити печінку, сало, смажену цибулю, часник (або часник через прес). Влити молоко та яйця, додати сіль і перець до смаку. Добре перемішати. Наповнити кишку через насадку до м'ясорубки, залишаючи третину кишки порожньою. Наколоти ковбасу голкою декілька разів, щоб не луснула при варці та смаженні.

Покласти в каструлю з холодною підсоленою водою. Варити 20−25 хвилин. Потім обсмажити з двох сторін на пательні на олії чи смальці. Або змастити ковбасу олією та запекти в духовці (200°, 30−40 хвилин, теж з двох сторін).

Чи потрібно класти яйце у фарш для голубців

вівторок, 17 вересень 2024, 0:12

При приготуванні будь-яких страв на основі фаршу багато господинь автоматично додають яйця, передають Патріоти України. Відомо, що яйце допомагає скріпити фарш, який може розвалитися в найнесподіваніший момент. Проте чи є необхідність додавати яйце під...

Як швидко розморозити фарш - секрети, якими користуються господині

понеділок, 16 вересень 2024, 23:38

Здається, що відколи в мікрохвильовій печі з’явилася функція «розморожування», питання про те, як розморожувати ті чи інші продукти відпало назавжди, передають Патріоти України. Але іноді така процедура позначається на консистенції та якості напівфабри...