Бюджетний варіант ковбаси. Мінімальна кількість продуктів, а підсумок - смачна домашня ковбаса. Ковбаса щільна за консистенцією, ніжна на смак, легко ріжеться, швидко з'їдається, ділиться кулінарка Міра Владіміра, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
1 кг телячої печінки (або свинячої)
0,3−0,5 кг сала
3−4 яйця (сирих)
100 мл молока
3−4 цибулини (обсмажити)
4−6 зубчиків часнику
сіль, перець
Приготування
Через м'ясорубку пропустити печінку, сало, смажену цибулю, часник (або часник через прес). Влити молоко та яйця, додати сіль і перець до смаку. Добре перемішати. Наповнити кишку через насадку до м'ясорубки, залишаючи третину кишки порожньою. Наколоти ковбасу голкою декілька разів, щоб не луснула при варці та смаженні.
Покласти в каструлю з холодною підсоленою водою. Варити 20−25 хвилин. Потім обсмажити з двох сторін на пательні на олії чи смальці. Або змастити ковбасу олією та запекти в духовці (200°, 30−40 хвилин, теж з двох сторін).
Музика, яка змушує шкіру вкриватися “мурашками”, виявилась не просто приємною — вона змінює хімію мозку, активуючи опіоїдну систему, яка відповідає за знеболення, задоволення від їжі чи сексу. Результати дослідження вчені університету Турку (Фінляндія)...
Хоча на перший погляд може здатися, що доглядати за редискою дуже просто, щоб вона виросла великою та соковитою, потрібно витратити чимало часу і сил. Зокрема, важливо додати стимулятори для зростання овочу, передають Патріоти України. Редиску висаджую...