Бюджетний варіант ковбаси. Мінімальна кількість продуктів, а підсумок - смачна домашня ковбаса. Ковбаса щільна за консистенцією, ніжна на смак, легко ріжеться, швидко з'їдається, ділиться кулінарка Міра Владіміра, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
1 кг телячої печінки (або свинячої)
0,3−0,5 кг сала
3−4 яйця (сирих)
100 мл молока
3−4 цибулини (обсмажити)
4−6 зубчиків часнику
сіль, перець
Приготування
Через м'ясорубку пропустити печінку, сало, смажену цибулю, часник (або часник через прес). Влити молоко та яйця, додати сіль і перець до смаку. Добре перемішати. Наповнити кишку через насадку до м'ясорубки, залишаючи третину кишки порожньою. Наколоти ковбасу голкою декілька разів, щоб не луснула при варці та смаженні.
Покласти в каструлю з холодною підсоленою водою. Варити 20−25 хвилин. Потім обсмажити з двох сторін на пательні на олії чи смальці. Або змастити ковбасу олією та запекти в духовці (200°, 30−40 хвилин, теж з двох сторін).
Дослідження показали, що самки собак "оцінюють своїх господарів набагато суворіше, ніж самці". Британський ветеринар Алекс Кроу у своєму новому відео у TikTok розповів, що собаки жіночої статі частіше оцінюють рівень компетентності свого господаря, пер...
Отруєння полуницею, обробленою хімікатами (наприклад, пестицидами або нітратами), може проявитися вже через 30 хвилин – 2 години після вживання. Перші симптоми залежать від виду хімікатів, але найпоширеніші такі, передають Патріоти України..