Це така смакота! Персикове морозиво з двох інгредієнтів - навіть морозивниці не треба

Морозиво в літню спеку - справжній порятунок та насолода. Але воно досить калорійне, тому багато не з'їси. А що, як приготувати корисні ласощі без цукру? Кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова поділилася рецептом персикового морозива, в яке не знадобиться також додавати молоко, вершки та яйця, передають Патріоти України.

Лише два інгредієнти — персики та банани. А смак отримаєте приголомшливий. Приготуйте — не пошкодуєте. Домашнє натуральне морозиво не тільки смачне, а й натуральне. А це дуже важливе для здоров'я. За таким же принципом можна приготувати абрикосове морозиво. Важливо, щоб фрукти були стиглі та смачні.

— Для приготування такого морозива знадобиться хороший потужний блендер, — каже Елла Іванова. — Прикрасити ласощі можна листям свіжої м'яти. Гадаю, ці ласощі сподобаються і дорослим, і дітям.

Персиково-бананове морозиво

2 банани
3 персики
Свіжі листочки м'яти для декору
Помити фрукти, очистити та охолодити в морозилці. Збити у блендері. Викласти в креманку чи гарну піалу. Прикрасити м'ятою.
І смачного!

Усі будуть у захваті! Багатошаровий вершковий десерт за 10 хвилин

понеділок, 22 липень 2024, 9:14

Забудьте ті рецепти, в яких треба довго і нудно щось випікати, міксувати, охолоджувати по кілька годин. Смачний десерт може бути простим та доступним. Та й особливих кондитерських навичок можна не мати, щоб його приготувати, передають Патріоти України....

Лише спробуйте! Запечена картопля буде зі золотистою скоринкою, якщо знати один лайфхак

понеділок, 22 липень 2024, 8:13

Між пюре, відварною бульбою та запеченою різниця кардинальна. І найчастіше обирають третій варіант, передають Патріоти України. Про смажену картоплю ми не говоримо, бо вона виходить досить жирна та важка. Хоча з м’ясом вона дуже смачна, але розмова за...