Морозиво в літню спеку - справжній порятунок та насолода. Але воно досить калорійне, тому багато не з'їси. А що, як приготувати корисні ласощі без цукру? Кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова поділилася рецептом персикового морозива, в яке не знадобиться також додавати молоко, вершки та яйця, передають Патріоти України.
Лише два інгредієнти — персики та банани. А смак отримаєте приголомшливий. Приготуйте — не пошкодуєте. Домашнє натуральне морозиво не тільки смачне, а й натуральне. А це дуже важливе для здоров'я. За таким же принципом можна приготувати абрикосове морозиво. Важливо, щоб фрукти були стиглі та смачні.
— Для приготування такого морозива знадобиться хороший потужний блендер, — каже Елла Іванова. — Прикрасити ласощі можна листям свіжої м'яти. Гадаю, ці ласощі сподобаються і дорослим, і дітям.
Персиково-бананове морозиво
2 банани
3 персики
Свіжі листочки м'яти для декору
Помити фрукти, очистити та охолодити в морозилці. Збити у блендері. Викласти в креманку чи гарну піалу. Прикрасити м'ятою.
І смачного!
Кава - не просто один із найпопулярніших напоїв у світі, а й важлива частина життя жителів так званих "голубих зон" - регіонів з найвищою тривалістю життя та відмінним здоров’ям. Чи приховують традиції заварювання кави секрет їхнього довголіття, переда...
Пам’ять - одна з найцінніших функцій людини. Страх втратити здатність впізнавати близьких або пам’ятати важливі моменти змушує багатьох замислюватися про те, як зберегти здоров’я мозку, передають Патріоти України. Дедалі більше уваги вчені та лікарі пр...