
Морозиво в літню спеку - справжній порятунок та насолода. Але воно досить калорійне, тому багато не з'їси. А що, як приготувати корисні ласощі без цукру? Кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова поділилася рецептом персикового морозива, в яке не знадобиться також додавати молоко, вершки та яйця, передають Патріоти України.
Лише два інгредієнти — персики та банани. А смак отримаєте приголомшливий. Приготуйте — не пошкодуєте. Домашнє натуральне морозиво не тільки смачне, а й натуральне. А це дуже важливе для здоров'я. За таким же принципом можна приготувати абрикосове морозиво. Важливо, щоб фрукти були стиглі та смачні.
— Для приготування такого морозива знадобиться хороший потужний блендер, — каже Елла Іванова. — Прикрасити ласощі можна листям свіжої м'яти. Гадаю, ці ласощі сподобаються і дорослим, і дітям.
Персиково-бананове морозиво
2 банани
3 персики
Свіжі листочки м'яти для декору
Помити фрукти, очистити та охолодити в морозилці. Збити у блендері. Викласти в креманку чи гарну піалу. Прикрасити м'ятою.
І смачного!
Здоровий сон - запорука нашого благополуччя та відновлення. Проте навіть корисна вечеря може заважати заснути, якщо її вживати в неправильний час. Дізнайтеся, які продукти краще уникати перед сном, передають Патріоти України. Ваш організм вночі сповіль...
Метаболізм - це сукупність процесів, що перетворюють їжу на енергію, будують та відновлюють тканини, регулюють температуру та функції органів. Швидкість метаболізму визначає, як ефективно організм використовує енергію. Але деякі звички та фактори можут...