Піца на сковорідці за 5 хвилин

Смачна та швидка піца за 5 хвилин буде готова, якщо зробити її за цим рецептом. На сковорідці тісто буде тонким та ніжним, передають Патріоти України.

Подробиці

На одну порцію змішайте 1 яйце, 4 ст.л. сметани, 0,5 ч.л. солі, 2 ст.л. рафінованої олії та 4 ст.л. борошна. Однорідне тісто вилийте на сковорідку, розрівняйте. Змастіть соусом (кетчуп із йогуртом білим або майонезом).

Викладіть поверх ковбасу, потім помідори і затріть все сиром. Начинка може бути абсолютно різною, на ваш смак (бекон, філе, кукурудза, ананас, гриби тощо) Накрийте кришкою і на середньому вогні готуйте протягом 5 хвилин. Смакуйте відразу зі сковорідки.

Хочете максимуму чи ні? Цей психологічний тест визначить наскільки ви амбітні

неділя, 19 травень 2024, 9:07

Киньте собі виклик і дізнайтеся, чи керують вами здорові амбіції чи самовдоволення. Не вагайтеся, зроби стрибок у самопізнання і дозвольте Місяцю розкрити вашу справжню природу! Подивіться на картинку і не замислюючись оберіть місяць. Ця миттєва інтуїц...

Цвітіння без меж: Названо натуральне добриво, яке змусить орхідею довго квітнути

неділя, 19 травень 2024, 8:56

Орхідея . це квіткова рослина, що вражає своєю красою і різноманітністю. Для того, щоб вона довго радувала своїм цвітінням, потрібно знати ефективні способи підживлення. Ця рослина належить до родини орхідних (Orchidaceae) і є однією з найбільш поширен...