Це така смакота! Піца у мікрохвильовці без борошна - як приготувати перекус за 5 хвилин

Піца в мікрохвильовці - це безпрограшний варіант для швидкого і смачного сніданку або перекусу в будь-який час доби. Для її приготування знадобиться всього кілька хвилин, а задоволеними залишаться всі, передають Патріоти України.

Піца у мікрохвильовці у кружці за 5 хвилин - як приготувати

Коли часу на підготовку зовсім мало, прекрасно задовольнить ваш запит піца у кружці з хлібом. Готувати її швидко і легко!

Інгредієнти:

  • тостовий хліб - 1 шматочок;
  • яйце - 1 шт;
  • молоко - 2 ст. л.;
  • твердий сир - 50 г;
  • шинка - 50 г;
  • оливки - 50 г;
  • кетчуп і майонез - за смаком.

За бажанням можна ще додати в рецепт спеції, вибравши з улюблених і часто використовуваних. І у вас вийде просто Божественна піца у кружці з хлібом та яйцем!

Спосіб приготування

Для початку нарізаємо хліб на кубики і викладаємо їх щільно на дно досить широкої кружки, змащуємо кетчупом і майонезом.

Натираємо сир, поділяємо на дві частини. Одну з них в окремій ємності змішуємо з яйцем і молоком. Отриману суміш викладаємо на хліб у кружці.

Наступним шаром викладаємо нарізані попередньо шинку і оливки, посипаємо залишками тертого сиру.Відправляємо у мікрохвильовку на 3-5 хвилин. Ось так і готується піца у кружці - без борошна, без розпушувача і зайвої витрати часу.

Спосіб цей перевірений. Після того, як самі спробуєте, піца в мікрохвильовці у кружці з хлібом буде вас часто виручати.

До речі, для приготування такої піци підійде не тільки тостовий хліб. Так само легко і швидко готується піца у мікрохвильовці у кружці з батона.

Психологічний тест! Що відбудеться з вами до кінця весни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:08

Психологічний тест у картинці визначить ваше найближче майбутнє. Пропонуємо дізнатися, які зміни трапляться у вашому житті до кінця цієї весни, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і визначить, що ви помітили першим. Ваша підсвідомість да...

Це може здивувати! Відомий психіатр назвав разючу відмінність між успішними людьми та невдахами

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:58

Психіатр, доктор медичних наук, професор Олег Чабан стверджує, що відмінність між успішними людьми та невдахами можна розгледіти вже в роботі мозку. Як не дивно, але мозок успішної людини менш активний, ніж мозок людини з низьким рівнем IQ, передають ...