Сало смачне, якщо його правильно приготувати. Найкраще приготувати його самому. Пропонуємо рецепт, за яким сало вийде ароматним, ніжним та стане ваше фаворитом. З магазинним його не порівняти, передають Патріоти України.
Для приготування вам знадобиться:
Робота починається із чистки шкірки сала. Потім його нарізають довільними шматками на власний розсуд. В каструлю з водою додають прянощі, сало та доводять до кипіння, після чого варять 5 хвилин. Наступним в каструлю додаємо часник. Знімаємо з плити та чекаємо повного охолодження.
Готове сало перекладають в холодильник, де воно має пробути 12 годин. Найсмачніше, домашнє та ароматне — саме таким воно виходить. Спробуйте тепер з ним бутерброд. Такої смакоти в магазині ви точно не купите.
Цей простий візуальний тест розкаже вам, чи збудуться ваші найзаповітніші бажання. передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Подивіться на картинку внизу і виберіть одну зі сніжинок. Так ви дізнаєтеся, чи стане 2025 рік тим, у якому здійсниться в...
Жоден ранок не обходиться без запашного напою, який бадьорить і заряджає енергією на весь день, передають Патріоти України. Розповідаємо, чи можна підігріти каву в мікрохвильовці, як це вплине це на якість і смак напою. Так, напій можна підігрівати у м...