Любите яблучні пироги, але не знайшли свій ідеальний рецепт? Тоді спробуйте цей! Завдяки йому пиріг виходить ніжним, смачним, м’яким. А готується просто і швидко, передають Патріоти України.
Для початку проведемо підготовчі роботи з формою. Її розмір повинен бути 22-23 сантиметри. Застеляємо пекарським папером, змащуємо вершковим маслом, обсипаємо манною крупою і струшуємо зайве.
Включаємо відразу духовку. Температуру ставимо 180°.
Ріжемо очищені яблука на тоненькі пластини і скроплюємо соком половини лимона, щоб не потемніли.
Яйця розбиваємо в глибокий посуд, всипаємо цукор і трохи збиваємо. Вливаємо молоко.
Борошно і пекарський порошок з’єднуємо і просіваємо. Цедру з лимона натираємо і додаємо в борошно. Перетираємо.
В борошняну суміш вливаємо яєчну і вимішуємо тісто. Виливаємо його на яблука, акуратно перемішуємо, щоб фрукти були як-би в плівці.
Перекладаємо в форму і трохи притискаємо долонею.
Посипаємо цукром і розкладаємо шматочки масла.
Розміщуємо в духовку і печемо від 40 до 60 хвилин в залежності від вашої духовки.
Готово! Повірте, вийде така смакота, що ви будете хотіти готувати цей пиріг знову і знову!
Розмороження холодильника – це важливий процес, який впливає на ефективність роботи приладу та збереження продуктів. Багато хто нехтує правильним доглядом, що призводить до передчасного зносу техніки. Редакція FoodOboz розповість про основні помилки пр...
Щоб не відчувати сильну втому та занепад сил у тілі після обіду, допоможуть корисні перекуси. Експерт назвала продукти, які варто їсти о 13:00 для кращого самопочуття, передають Патріоти України з посиланням на сайт The Mirror. Важливо їсти збалансова...