Любите яблучні пироги, але не знайшли свій ідеальний рецепт? Тоді спробуйте цей! Завдяки йому пиріг виходить ніжним, смачним, м’яким. А готується просто і швидко, передають Патріоти України.
Для початку проведемо підготовчі роботи з формою. Її розмір повинен бути 22-23 сантиметри. Застеляємо пекарським папером, змащуємо вершковим маслом, обсипаємо манною крупою і струшуємо зайве.
Включаємо відразу духовку. Температуру ставимо 180°.
Ріжемо очищені яблука на тоненькі пластини і скроплюємо соком половини лимона, щоб не потемніли.
Яйця розбиваємо в глибокий посуд, всипаємо цукор і трохи збиваємо. Вливаємо молоко.
Борошно і пекарський порошок з’єднуємо і просіваємо. Цедру з лимона натираємо і додаємо в борошно. Перетираємо.
В борошняну суміш вливаємо яєчну і вимішуємо тісто. Виливаємо його на яблука, акуратно перемішуємо, щоб фрукти були як-би в плівці.
Перекладаємо в форму і трохи притискаємо долонею.
Посипаємо цукром і розкладаємо шматочки масла.
Розміщуємо в духовку і печемо від 40 до 60 хвилин в залежності від вашої духовки.
Готово! Повірте, вийде така смакота, що ви будете хотіти готувати цей пиріг знову і знову!
Розсипана сіль давно вважається прикметою, яка попереджає про неприємності або зраду. Народні прикмети та езотеричні практики надають цьому випадку особливе значення, передають Патріоти України. Зрада або обман Найпоширеніша прикмета каже: якщо сіль р...
Артеріальний тиск залежить не лише від способу життя, а й від того, що ми їмо. Деякі продукти здатні підвищувати тиск, навіть якщо ви вважаєте їх безпечними, передають Патріоти України. Сіль та солоні продукти Надмірне споживання солі — головна причин...