Це така смакота! Простий спосіб засолювання сала - впорається кожен

Сало є не тільки смачним і ситним продуктом харчування, але ще й має значний список корисних властивостей. Одним із найцінніших є здатність зміцнювати імунну систему людини, що особливо актуально в осінньо-зимовий час, передають Патріоти України.

Подробиці

Існує чимало варіантів засолювання сала, оскільки продукт популярний у всьому світі. Однак є найпростіший рецепт, який під силу кожному. Насамперед візьміть шматок сала і зробіть в ньому надрізи, в які можна було б покласти скибочки часнику.

Після щедро посоліть сало – не варто боятися пересолити, так як сало має властивість вбирати рівно стільки солі, скільки потрібно. Потім варто перекласти продукт у пакет, попередньо порізавши його на шматки.

Залишаємо сало на кухні в комфортному місці на дві доби. Один раз варто перевернути, щоб засолювання пройшло рівномірно. Після цього переміщуємо продукт в холодильник теж на 2 дні. Після цього сало буде готове: вам потрібно тільки змити залишки солі і приступати до вживання.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...