Сало є не тільки смачним і ситним продуктом харчування, але ще й має значний список корисних властивостей. Одним із найцінніших є здатність зміцнювати імунну систему людини, що особливо актуально в осінньо-зимовий час, передають Патріоти України.
Існує чимало варіантів засолювання сала, оскільки продукт популярний у всьому світі. Однак є найпростіший рецепт, який під силу кожному. Насамперед візьміть шматок сала і зробіть в ньому надрізи, в які можна було б покласти скибочки часнику.
Після щедро посоліть сало – не варто боятися пересолити, так як сало має властивість вбирати рівно стільки солі, скільки потрібно. Потім варто перекласти продукт у пакет, попередньо порізавши його на шматки.
Залишаємо сало на кухні в комфортному місці на дві доби. Один раз варто перевернути, щоб засолювання пройшло рівномірно. Після цього переміщуємо продукт в холодильник теж на 2 дні. Після цього сало буде готове: вам потрібно тільки змити залишки солі і приступати до вживання.
Виробники ліків детально описують в інструкції, як правильно приймати ті чи інші медикаменти. Проте існують певні правила вживання ліків, про які знають далеко не всі. Читайте про них в матеріалі ТСН.ua. Фахівці Міністерства охорони здоров'я розповіли,...
Правильно вибрана пара сережок — запорука стильного образу. Прикраси акцентують на природній вроді жінки, унікальних рисах обличчя. Розглянемо більш докладно, які моделі пасують до легкого весняного вбрання. . Під час пробудження природи, розквіту пер...