Це така смакота! Простий спосіб засолювання сала - впорається кожен

Сало є не тільки смачним і ситним продуктом харчування, але ще й має значний список корисних властивостей. Одним із найцінніших є здатність зміцнювати імунну систему людини, що особливо актуально в осінньо-зимовий час, передають Патріоти України.

Подробиці

Існує чимало варіантів засолювання сала, оскільки продукт популярний у всьому світі. Однак є найпростіший рецепт, який під силу кожному. Насамперед візьміть шматок сала і зробіть в ньому надрізи, в які можна було б покласти скибочки часнику.

Після щедро посоліть сало – не варто боятися пересолити, так як сало має властивість вбирати рівно стільки солі, скільки потрібно. Потім варто перекласти продукт у пакет, попередньо порізавши його на шматки.

Залишаємо сало на кухні в комфортному місці на дві доби. Один раз варто перевернути, щоб засолювання пройшло рівномірно. Після цього переміщуємо продукт в холодильник теж на 2 дні. Після цього сало буде готове: вам потрібно тільки змити залишки солі і приступати до вживання.

Народні прикмети на 4 жовтня. Чому українці з давніх часів намагалися бути дуже обережними цього дня та вішали цибулю та часник на дверях до рідної домівки

субота, 4 жовтень 2025, 7:09

4 жовтня за новим церковним календарем (17 жовтня за старим) - день пам'яті священномученика Ієрофея, єпископа Афінського. За старим календарним стилем - день пам'яті апостола від 70-ти Кодрата, а також єпископа Іпатія і пресвітера Андрія. ***. Ієрофей...

Дачникам на замітку! Чим обприскати дерева восени, щоб врятувати сад від парші та гнилі на весь сезон

субота, 4 жовтень 2025, 5:40

Жовтень - це не тільки найкращий час для посадки плодових дерев, але й для обробки саду перед зимою. Саме осіння обробка плодових культур захищає їх від грибкових інфекцій, які зберігаються в корі, опалому листі та ґрунті, нагадує ТСН, передають Патріо...