Сало є не тільки смачним і ситним продуктом харчування, але ще й має значний список корисних властивостей. Одним із найцінніших є здатність зміцнювати імунну систему людини, що особливо актуально в осінньо-зимовий час, передають Патріоти України.
Існує чимало варіантів засолювання сала, оскільки продукт популярний у всьому світі. Однак є найпростіший рецепт, який під силу кожному. Насамперед візьміть шматок сала і зробіть в ньому надрізи, в які можна було б покласти скибочки часнику.
Після щедро посоліть сало – не варто боятися пересолити, так як сало має властивість вбирати рівно стільки солі, скільки потрібно. Потім варто перекласти продукт у пакет, попередньо порізавши його на шматки.
Залишаємо сало на кухні в комфортному місці на дві доби. Один раз варто перевернути, щоб засолювання пройшло рівномірно. Після цього переміщуємо продукт в холодильник теж на 2 дні. Після цього сало буде готове: вам потрібно тільки змити залишки солі і приступати до вживання.
Нудьга – знайоме кожному відчуття зниження інтересу, ментального стимулу й уваги. У такі моменти ми легко втрачаємо фокус, відволікаємося, починаємо відчувати внутрішнє занепокоєння. Час уповільнюється, все здається сірим і невиразним, передають Патріо...
Відчуваєте постійну втому, незважаючи на повноцінний сон? Кофе більше не заряджає енергією, а настрій "скаче" без видимої причини? Можливо, це не просто стрес або брак вітамінів, а сигнал організму про надлишок токсинів, передають Патріоти України. 6 о...