Сало є не тільки смачним і ситним продуктом харчування, але ще й має значний список корисних властивостей. Одним із найцінніших є здатність зміцнювати імунну систему людини, що особливо актуально в осінньо-зимовий час, передають Патріоти України.
Існує чимало варіантів засолювання сала, оскільки продукт популярний у всьому світі. Однак є найпростіший рецепт, який під силу кожному. Насамперед візьміть шматок сала і зробіть в ньому надрізи, в які можна було б покласти скибочки часнику.
Після щедро посоліть сало – не варто боятися пересолити, так як сало має властивість вбирати рівно стільки солі, скільки потрібно. Потім варто перекласти продукт у пакет, попередньо порізавши його на шматки.
Залишаємо сало на кухні в комфортному місці на дві доби. Один раз варто перевернути, щоб засолювання пройшло рівномірно. Після цього переміщуємо продукт в холодильник теж на 2 дні. Після цього сало буде готове: вам потрібно тільки змити залишки солі і приступати до вживання.
Відома українська інфекціоністка, професорка Ольга Голубовська у своєму Telegram описала основні моменти, що стосуються гепатиту А, які потрібно знати і лікарям, і їхнім потенційним пацієнтам, передають Патріоти України. . За словами експертки, гепати...
Експерти назвали алкогольний напій, який найчастіше спричиняє важке похмілля. Його вживає значна частина українців, проте саме цей вид спиртного найбільше впливає на організм, викликаючи сильний головний біль, нудоту, зневоднення та загальну слабкість ...