
Приготуйте ці смачні пухкі пончики, які тануть у роті. Їх можна зробити глазурованими або просто притрусити цукровою пудрою, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Яйце змішайте з теплим молоком, до просіяного борошна додайте цукор, сіль та дріжджі. Потім додайте розтоплене масло й гарно вимісіть тісто, протягом 10 хвилин, щоб не липло до рук.
Змастіть миску олією й викладіть тісто. Накрийте його харчовою плівкою й поставте на годину постояти. Притрусіть поверхню борошном, викладіть тісто й розкачайте до товщини 1-1,5 см та виріжте кружечки, зробіть по середині дірочки, як у бубликів. Можна видушити кришкою від олії.
Викладіть на поверхню, притрушену борошном, щоб 20 хвилин полежали й підійшли. Налийте в посудину олії й смажте, щоб вони повністю в ній кипіли до золотистості. Викладіть на серветку, щоб увібрався зайвий жир. Притрусіть цукровою пудрою. Смачного!
Нове дослідження вказує на солодкі напої як на фактор, що підвищує ризик розвитку колоректального раку, особливо його четвертої стадії, передають Патріоти України. Дослідження ще потребує додаткової перевірки, але сигнал зрозумілий: надмірний цукор мож...
Рік Вогняного Коня принесе динаміку та зміни, але цей покровитель вимагає особливої поваги під час святкування. Неправильне меню під час зустрічі Нового року може заблокувати фінансовий успіх та гармонію, пише ТСН, передають Патріоти України. Що не мож...