
Омлет. Здається, що в цій страві нічого не може здивувати. Її готують майже кожен день на сніданок. Проте можна змінити звичні інгредієнти, щоб отримати зовсім новий смак. Приготуйте омлет з пивом, редисом та помідорами, передають Патріоти України.
Для приготування вам знадобиться підготувати наступні продукти:
Підготуємо овочі для омлету. Редис та перець потрібно нарізати соломкою. Помідори — кружальцями. Цибулю та зелень потрібно подрібнити.
На розігріту сковороду наливаємо олію та викладаємо редис. Обсмажити потрібно буквально декілька секунд. Наступними по черзі будуть болгарський перець та помідори. Овочі потрібно пасерувати.
Через 1 хвилину до овочів додають цибулю та забирають вогонь на найменший. Продовжуємо пасерувати ще 2-3 хвилини.
За цей час у ємність розбийте 2-3 яйця, додайте молоко, пиво, перець, сіль та вилийте на овочі. Яєчна суміш має рівномірно розподілитись з начинкою. Омлет накривають кришкою та готують на маленькому вогні. Перед подачею на стіл посипте свіжою зеленню. Смачного!
Помилка у виборі iPad коштує дорого — в кращому випадку доведеться миритися з повільною роботою, в гіршому — планшет припадатиме пилом на полиці. Лінійка 2025 року пропонує чотири моделі, кожна з яких є найкращою для своїх завдань, але абсолютно не під...
Як це може зашкодити очам - розповідає офтальмолог мережі «Новий Зір» Руслан Казбекович Тамбієв, лікар вищої категорії, офтальмохірург, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. У повсякденному житті ми рідко замислюємося, що часто перенавантажує...