
Щоб приготувати смачні, ніжні сирники без борошна, скористайтеся звичайною манкою, передають Патріоти України.
Інгредієнти для приготування сирників:
- домашній сир — 600 г,
- яйце — 1 шт.,
- цукор — 4 ст. л.,
- ванільний цукор — 1 ч. л.,
- манна крупа — 8 ст. л (якщо сир дуже вологий, можна збільшити),
- олія для смаження.
Приготування сирників:
- До сиру додайте яйце, ванільний і звичайний цукор, перемішайте.
- Додайте манку. Ретельно перемішайте до однорідності виделкою чи ложкою, або використайте товкачик для картоплі. Якщо тісто буде занадто рідким, додайте ще трохи манки.
- Дайте тісту постояти 15 хвилин, щоб манка трохи розбухла.
- Притрусіть дошку або стіл манкою. Сформуйте з тіста кульки та трохи приплюсніть кожну, запаніруйте їх у манці.
- Розігрійте пательню з невеликою кількістю соняшникової олії, викладіть сирники та смажте по кілька хвилин з кожного боку до утворення золотавої скоринки.
- Готові сирники викладіть на паперові рушники, щоб позбутися зайвого жиру.
Якщо їсти гречку щодня, організм отримає як користь, так і можливі ризики, залежно від кількості, способу приготування та загального раціону, передають Патріоти України. Висновок:
Їсти гречку щодня — не шкідливо, якщо вона є частиною збалансованого ра...
Після настання 60 років від занять бігом краще відмовитися і замінити їх іншою активністю, наприклад скандинавською ходьбою. Ця рекомендація є загальною настановою, яка базується на статистичному збільшенні ризиків з віком, згідно з Рекомендаціями ВООЗ...