Це така смакота! Рецепт сирників без борошна - не розпадаються, ніжні та мʼякі

Щоб приготувати смачні, ніжні сирники без борошна, скористайтеся звичайною манкою, передають Патріоти України.

Інгредієнти для приготування сирників:

  • домашній сир — 600 г,
  • яйце — 1 шт.,
  • цукор — 4 ст. л.,
  • ванільний цукор — 1 ч. л.,
  • манна крупа — 8 ст. л (якщо сир дуже вологий, можна збільшити),
  • олія для смаження.

Приготування сирників:

  • До сиру додайте яйце, ванільний і звичайний цукор, перемішайте.
  • Додайте манку. Ретельно перемішайте до однорідності виделкою чи ложкою, або використайте товкачик для картоплі. Якщо тісто буде занадто рідким, додайте ще трохи манки.
  • Дайте тісту постояти 15 хвилин, щоб манка трохи розбухла.
  • Притрусіть дошку або стіл манкою. Сформуйте з тіста кульки та трохи приплюсніть кожну, запаніруйте їх у манці.
  • Розігрійте пательню з невеликою кількістю соняшникової олії, викладіть сирники та смажте по кілька хвилин з кожного боку до утворення золотавої скоринки.
  • Готові сирники викладіть на паперові рушники, щоб позбутися зайвого жиру.

Хочете мозок, як у 20 років? Дослідження дає простий рецепт

вівторок, 26 серпень 2025, 17:15

Вчені з Медичного коледжу штату Пенсильванія показали: для когнітивної молодості мозку зовсім не потрібні складні вправи чи високотехнологічні методи - достатньо звичайного руху, передають Патріоти України. 204 дорослі віком 40–65 років протягом 9 днів...

Не робіть помилок! Як правильно варити рис, щоб він не злипався і не горів

вівторок, 26 серпень 2025, 16:56

Варений гарячий рис - найкраща страва для обіду, вечері. Але дуже часто при приготуванні рис стає як каша, злипається і втрачає приємний смак, передають Патріоти України. Кулінар розповів в Instagram, як правильно варити рис, щоб він був розсипчастим і...