
Щоб приготувати смачні, ніжні сирники без борошна, скористайтеся звичайною манкою, передають Патріоти України.
Інгредієнти для приготування сирників:
- домашній сир — 600 г,
- яйце — 1 шт.,
- цукор — 4 ст. л.,
- ванільний цукор — 1 ч. л.,
- манна крупа — 8 ст. л (якщо сир дуже вологий, можна збільшити),
- олія для смаження.
Приготування сирників:
- До сиру додайте яйце, ванільний і звичайний цукор, перемішайте.
- Додайте манку. Ретельно перемішайте до однорідності виделкою чи ложкою, або використайте товкачик для картоплі. Якщо тісто буде занадто рідким, додайте ще трохи манки.
- Дайте тісту постояти 15 хвилин, щоб манка трохи розбухла.
- Притрусіть дошку або стіл манкою. Сформуйте з тіста кульки та трохи приплюсніть кожну, запаніруйте їх у манці.
- Розігрійте пательню з невеликою кількістю соняшникової олії, викладіть сирники та смажте по кілька хвилин з кожного боку до утворення золотавої скоринки.
- Готові сирники викладіть на паперові рушники, щоб позбутися зайвого жиру.
Один інгредієнт навряд чи зможе перетворити смажену картоплю на ідеально хрустку, але є дві прості речі, які ви можете зробити під час приготування для кращих результатів. Це включає вибір правильного сорту картоплі, передають Патріоти України. Своїми ...
Багато людей переконані, що прізвище - це не просто набір літер у паспорті, а справжній енергетичний код, який може впливати на долю. Тому зміна прізвища нерідко сприймається як новий етап у житті, передають Патріоти України. Нумерологічний підхід. Кож...