Щоб приготувати смачні, ніжні сирники без борошна, скористайтеся звичайною манкою, передають Патріоти України.
Інгредієнти для приготування сирників:
- домашній сир — 600 г,
- яйце — 1 шт.,
- цукор — 4 ст. л.,
- ванільний цукор — 1 ч. л.,
- манна крупа — 8 ст. л (якщо сир дуже вологий, можна збільшити),
- олія для смаження.
Приготування сирників:
- До сиру додайте яйце, ванільний і звичайний цукор, перемішайте.
- Додайте манку. Ретельно перемішайте до однорідності виделкою чи ложкою, або використайте товкачик для картоплі. Якщо тісто буде занадто рідким, додайте ще трохи манки.
- Дайте тісту постояти 15 хвилин, щоб манка трохи розбухла.
- Притрусіть дошку або стіл манкою. Сформуйте з тіста кульки та трохи приплюсніть кожну, запаніруйте їх у манці.
- Розігрійте пательню з невеликою кількістю соняшникової олії, викладіть сирники та смажте по кілька хвилин з кожного боку до утворення золотавої скоринки.
- Готові сирники викладіть на паперові рушники, щоб позбутися зайвого жиру.
Як відіпрати кухонні рушники від жиру, запаху, чим за потреби відбілити, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Хто з нас не стикався з проблемою пожовклих, жорстких рушників з неприємним запахом? Навіть найякісніші текстильні вироби з часом в...
Професійні кухарі не рекомендують користуватися алюмінієвою фольгою під час запікання деяких страв у духовці, і ось чому, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Фольга – це незамінний помічник у приготуванні страв для кожної господині. Її част...