Це така смакота! Рулет зі свинячої рульки, варений у плівці - оригінальна закуска на святковий стіл

Головне у приготуванні страви - це відварити рулет і дочекатися його охолодження під пресом. Такий рулет можете приготувати заздалегідь і зберігати в холодильнику, не розгортаючи плівку, а нарізати перед подаванням до столу. Вам знадобляться лише свиняча рулька та приправи. М'ясо виходить дуже ароматним, на смак схоже на домашню ковбасу, передають Патріоти України.

Інгредієнти

рулька свиняча
1 шт.
перець чорний мелений
часник
4-5 зубчиків
гірчиця гостра
діжонська гірчиця
лавровий лист
сіль
  1. Рульку ретельно пошкребіть ножем, помийте. Відокремте від кісточки, щоб м'яса була рівномірною. Накрийте харчовою плівкою і трохи відбийте.
  2. У мисці змішайте перець, часник (вичавлений через часникодавку), гірчицю, лавровий лист і сіль. Намажте м'ясо, згорніть щільно в рулет і кілька шарів харчової плівки.
  3. Рульку поставте в холодильник маринуватися на 7-9 годин, а бажано на ніч.
  4. Покладіть м'ясо в каструлю, залийте водою. Варіть три години. Охолодіть, покладіть під гніт на ніч.

Поради:

  • Рульку можна перев'язати капроновою ниткою або шпагатом.

А ви це знали? Чому не можна дарувати годинники - стародавня прикмета, у яку досі вірять

п’ятниця, 10 жовтень 2025, 23:10

Багато людей переконані, що годинник - один із найнебезпечніших подарунків. Хоча на перший погляд це практична і стильна річ, у народі існує безліч прикмет, які пов’язують цей подарунок із розлукою, сварками й навіть нещастями, передають Патріоти Украї...

Повернення коштів і чарджбеки: як захистити бізнес від шахрайства та зберегти репутацію

п’ятниця, 10 жовтень 2025, 19:05

Повернення коштів — нормальна частина сервісу, а чарджбек (спір по транзакції через банк клієнта) — ризик для доходу й репутації. Якщо поверненнями ви керуєте самі, то чарджбек б’є по комісіях, підвищує «ризиковий» рейтинг мерчанта і може призвести до ...