Це така смакота! Рулет зі свинячої рульки, варений у плівці - оригінальна закуска на святковий стіл

Головне у приготуванні страви - це відварити рулет і дочекатися його охолодження під пресом. Такий рулет можете приготувати заздалегідь і зберігати в холодильнику, не розгортаючи плівку, а нарізати перед подаванням до столу. Вам знадобляться лише свиняча рулька та приправи. М'ясо виходить дуже ароматним, на смак схоже на домашню ковбасу, передають Патріоти України.

Інгредієнти

рулька свиняча
1 шт.
перець чорний мелений
часник
4-5 зубчиків
гірчиця гостра
діжонська гірчиця
лавровий лист
сіль
  1. Рульку ретельно пошкребіть ножем, помийте. Відокремте від кісточки, щоб м'яса була рівномірною. Накрийте харчовою плівкою і трохи відбийте.
  2. У мисці змішайте перець, часник (вичавлений через часникодавку), гірчицю, лавровий лист і сіль. Намажте м'ясо, згорніть щільно в рулет і кілька шарів харчової плівки.
  3. Рульку поставте в холодильник маринуватися на 7-9 годин, а бажано на ніч.
  4. Покладіть м'ясо в каструлю, залийте водою. Варіть три години. Охолодіть, покладіть під гніт на ніч.

Поради:

  • Рульку можна перев'язати капроновою ниткою або шпагатом.

Плями з килима зникнуть за 10 хвилин -потрібен лише один засіб із ванної кімнати

п’ятниця, 8 серпень 2025, 13:05

Видалення стійких плям із килима - справа непроста. Пролиті кава, чай, вино, косметика чи їжа часто залишають на килимах сліди, які здаються неможливими для виведення. Але ентузіастка прибирання місіс Хінч запевняє: для цього не потрібні дорогі засоби....

Ви все життя зберігали молоко неправильно - ось як уникнути скисання

п’ятниця, 8 серпень 2025, 12:40

Більшість із нас тримають пляшку молока в холодильнику - адже воно потрібне для чаю, кави чи сніданку. Але виявляється, ми роками зберігаємо його неправильно, і саме тому воно швидко псується, передають Патріоти України. Виробник Kalona SuperNatural ст...