Це така смакота! Рулет зі свинячої рульки, варений у плівці - оригінальна закуска на святковий стіл

Головне у приготуванні страви - це відварити рулет і дочекатися його охолодження під пресом. Такий рулет можете приготувати заздалегідь і зберігати в холодильнику, не розгортаючи плівку, а нарізати перед подаванням до столу. Вам знадобляться лише свиняча рулька та приправи. М'ясо виходить дуже ароматним, на смак схоже на домашню ковбасу, передають Патріоти України.

Інгредієнти

рулька свиняча
1 шт.
перець чорний мелений
часник
4-5 зубчиків
гірчиця гостра
діжонська гірчиця
лавровий лист
сіль
  1. Рульку ретельно пошкребіть ножем, помийте. Відокремте від кісточки, щоб м'яса була рівномірною. Накрийте харчовою плівкою і трохи відбийте.
  2. У мисці змішайте перець, часник (вичавлений через часникодавку), гірчицю, лавровий лист і сіль. Намажте м'ясо, згорніть щільно в рулет і кілька шарів харчової плівки.
  3. Рульку поставте в холодильник маринуватися на 7-9 годин, а бажано на ніч.
  4. Покладіть м'ясо в каструлю, залийте водою. Варіть три години. Охолодіть, покладіть під гніт на ніч.

Поради:

  • Рульку можна перев'язати капроновою ниткою або шпагатом.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...