Це така смакота! Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками - оригінальний рецепт

Незважаючи на досить простий склад інгредієнтів, салат виходить свіжим, ситним та красивим. Його можна подати як на святковий, так і на обідній стіл. Для приготування знадобляться куряче філе, яйця, огірок та несолодкий йогурт, передають Патріоти України.

Інгредієнти
куряче філе
300 г
огірки свіжі
1-2 шт.
яйця
3 шт.
молоко
50 мл
йогурт натуральний
2-3 ст. л.
олія
1 ст. л.
перець чорний мелений
перець чорний горошком
сіль
  1. Куряче філе залийте водою, додайте лавровий лист і перець горошком. Відваріть 20 хвилин від моменту закипання. Остудіть у бульйоні і наріжте соломкою.
  2. У мисці з'єднайте яйця, молоко, перець та сіль. Збийте віночком. Сковороду змастіть олією, розігрійте на середньому вогні і обсмажте млинці з двох боків до рум'яності. Остудіть, млинець згорніть рулетиком і наріжте соломкою.
  3. Огірки наріжте тонкими брусками.
  4. У мисці з'єднайте куряче філе, омлетні млинці і огірки. Посоліть, поперчіть. Заправте йогуртом. Перемішайте і викладіть у салатник.

Поради:

  • М'ясо використовуйте будь-яке.
  • Можна додати будь-які овочі на свій смак.

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...