Бюджетна їжа не означає неякісна чи несмачна. Сезонні овочі коштують набагато дешевше, ніж екзотичні, а страви з них виходять дуже апетитні. Важливо виявити креативний підхід, передають Патріоти України.
Спробуйте, наприклад, приготувати картопляний салат із маринованими огірками та пекінською капустою під сметанним соусом за рецептом відомої української кулінарки з Кривого Рогу Елли Іванової. Смачно так, що не відірватись!
— Готуємо смачний салат із найпростіших інгредієнтів, — каже Елла Іванова.
Картопляний салат з маринованими огірками
300 г картоплі (беремо маленькі бульби)
1 червона цибулина
2 мариновані огірочки
пекінська капуста
Для соусу
150−200 г йогурту чи сметани
Сіль
Трохи цукру
1 зубок часнику
Винний оцет (за бажання)
Для запікання картоплі
Сіль
Сушений часник
Паприка
Олія
Запікаємо картоплю до гарної скоринки. А поки що готуємо соус, поєднавши для нього потрібні інгредієнти. Додаємо цибулю, нарізану кільцями та мариновані огірочки. Охолоджуємо картоплю та додаємо, а також — пекінську капусту. Перемішуємо.
Смачного!
Білий одяг завжди дуже швидко забруднюється. Більшість із нас поспішає швидше вкинути його у гарячу воду і випрати, передають Патріоти України. Однак експертка з прання Кеті Робертс попередила, що високі температури можуть зробити пляму твердою і непри...
Кожен, хто коли-небудь займався випічкою, знає, що навіть найдрібніші деталі можуть вплинути на кінцевий результат. Однією з таких деталей є температура яєць. Часто в рецептах зазначено, що яйця повинні бути кімнатної температури, але чому це так важли...