Це така смакота! Салат із запеченої картоплі з маринованими огірочками - рецепт відомої кулінарки

Бюджетна їжа не означає неякісна чи несмачна. Сезонні овочі коштують набагато дешевше, ніж екзотичні, а страви з них виходять дуже апетитні. Важливо виявити креативний підхід, передають Патріоти України.

Спробуйте, наприклад, приготувати картопляний салат із маринованими огірками та пекінською капустою під сметанним соусом за рецептом відомої української кулінарки з Кривого Рогу Елли Іванової. Смачно так, що не відірватись!

— Готуємо смачний салат із найпростіших інгредієнтів, — каже Елла Іванова.

Картопляний салат з маринованими огірками

300 г картоплі (беремо маленькі бульби)
1 червона цибулина
2 мариновані огірочки
пекінська капуста
Для соусу
150−200 г йогурту чи сметани
Сіль
Трохи цукру
1 зубок часнику
Винний оцет (за бажання)
Для запікання картоплі
Сіль
Сушений часник
Паприка
Олія
Запікаємо картоплю до гарної скоринки. А поки що готуємо соус, поєднавши для нього потрібні інгредієнти. Додаємо цибулю, нарізану кільцями та мариновані огірочки. Охолоджуємо картоплю та додаємо, а також — пекінську капусту. Перемішуємо.
Смачного!

Чи потрібно промивати макарони після варіння? Відповідь вас здивує

п’ятниця, 26 грудень 2025, 16:12

Промивати макарони після варіння потрібно не завжди - усе залежить від того, як саме ви плануєте їх використовувати. Кулінари пояснюють: якщо паста подається з соусом або додається до супу, промивати її не варто, адже вода змиває крохмаль, який робить ...

Водіям на замітку! Як захистити автомобільний акумулятор від замерзання взимку

п’ятниця, 26 грудень 2025, 13:07

В Україні з настанням холодів автовласники часто стикаються з проблемою відмови акумулятора. Проте головна небезпека полягає не просто в розрядженні, а у фізичному замерзанні електроліту всередині пристрою. Розповідаємо, як цього уникнути та що робити,...