
Салат з ананасами часто готують на новорічний стіл. Але ж його можна зробити і в будь-який інший день. Свято можна влаштувати тоді, коли душа цього бажає. Пропонуємо це зробити просто сьогодні, передають Патріоти України
Вам потрібні наступні:
Найперше треба відварити філе курки. Воно буде соковитішим та смачнішим, якщо спочатку облити його крутим окропом, а потім опустити варитись в гарячу воду. Вогонь середній. Коли закипить, тоді додайте цибулю та моркву. За 2 хвилини до завершення покладіть лаврове листя.
Філе охолодіть та наріжте кубиком. Покладіть в миску разом з подрібненими таким самим чином ананасами, перцем та кукурудзою. Часник подрібніть за допомогою пресу. Також покладіть в салат. Сіль, перець, майонез чи 50/50 із сметаною — на власний смак. Також в салат можна покласти свіжий огірок, що надасть свіжості те легкості смаку.
Якщо у вас кілька вільних хвилин та маєте бажання покращити смак страви, зробіть майонез самостійно. Це буде зовсім інакший рівень смаку. Такий салат зробить свято в будь-який день. Не відкладайте його на потім. Смачного!
Страви з картоплі дуже популярні в українців. У багатьох салатах часто використовують картоплю, зварену "в мундирах", передають Патріоти України. Відомо, що така картопля корисніша за очищену. Але не у всіх виходить його зварити так, щоб шкірка не тріс...
Заморожені фрукти такі ж поживні, а іноді навіть більш, ніж свіжі, оскільки їх збирають у пікову стиглість і швидко заморожують, щоб зберегти поживні речовини. Вони є розумним вибором, що зменшує кількість відходів, завдяки їхньому тривалішому терміну ...