Для того, щоб котлети були дійсно смачні та соковиті, в них не обов'язково додавати хліб та яйця. Фарш вийде ніжним та соковитим, якщо покласти в нього картоплю. Маса вийде щільною і на сковорідці не розвалиться, передають Патріоти України.
Ідея приготування ніжних курячих котлет з картоплею, які не розпадаються, опублікована на сторінці фудблогерки vistovska_cooking в Instagram. Для страви вам знадобиться всього 5 компонентів.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Усі інгредієнти нарізаємо середніми шматочками.
2. Кладемо у чашу блендера.
3. Подрібнюємо у фарш.
4. Формуємо вологими руками маленькі котлетки.
5. Смажимо на олії з двох сторін до золотої скоринки.
З настанням спекотних днів у багатьох оселях з’являється знайома проблема - нашестя мух і плодових мошок. Та експерти зі знищення шкідників радять просте та ефективне рішення, яке є майже на кожній кухні, передають Патріоти України. За словами Тоні Кін...
Підготовку до опалювального сезону зазвичай починають восени, але якщо для опалення планується використовувати кондиціонер, купити та встановити його краще ще влітку. До завершення спекотного сезону він забезпечить прохолоду, при мінливій осінній погод...