
Для того, щоб котлети були дійсно смачні та соковиті, в них не обов'язково додавати хліб та яйця. Фарш вийде ніжним та соковитим, якщо покласти в нього картоплю. Маса вийде щільною і на сковорідці не розвалиться, передають Патріоти України.
Ідея приготування ніжних курячих котлет з картоплею, які не розпадаються, опублікована на сторінці фудблогерки vistovska_cooking в Instagram. Для страви вам знадобиться всього 5 компонентів.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Усі інгредієнти нарізаємо середніми шматочками.
2. Кладемо у чашу блендера.
3. Подрібнюємо у фарш.
4. Формуємо вологими руками маленькі котлетки.
5. Смажимо на олії з двох сторін до золотої скоринки.
Більшість людей наносять антиперспірант автоматично - зазвичай вранці перед виходом з дому. Але експерти з догляду за тілом попереджають: час використання має вирішальне значення, і саме тут багато хто припускається помилки, передають Патріоти України....
Християни східного обряду 17 грудня за новим стилем вшановує пам'ять старозавітного пророка Даниїла і трьох отроків Ананія, Азарія і Мисаїла. За старим стилем 17 грудня церква вшановувала пам'ять священномучениці Варвари Іліопольської. Наші предки в це...