Для того, щоб котлети були дійсно смачні та соковиті, в них не обов'язково додавати хліб та яйця. Фарш вийде ніжним та соковитим, якщо покласти в нього картоплю. Маса вийде щільною і на сковорідці не розвалиться, передають Патріоти України.
Ідея приготування ніжних курячих котлет з картоплею, які не розпадаються, опублікована на сторінці фудблогерки vistovska_cooking в Instagram. Для страви вам знадобиться всього 5 компонентів.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Усі інгредієнти нарізаємо середніми шматочками.
2. Кладемо у чашу блендера.
3. Подрібнюємо у фарш.
4. Формуємо вологими руками маленькі котлетки.
5. Смажимо на олії з двох сторін до золотої скоринки.
При приготуванні котлет дуже важливо не лише вибрати хороші продукти та замісити якісний фарш, передають Патріоти України. Ключове значення набуває сам процес смаження, адже часом котлети, які вийшли ідеальними, ні в яку не хочуть відставати від поверх...
Православна церква України 20 січня за новим стилем вшановує пам'ять вірменського священика і пророка Євфимія Великого. За старим стилем 20 січня відзначають Собор Іоанна Хрестителя або по-народному - Іванів день. . Цей день здавна вважається небезпе...