Це така смакота! Що приготувати з картоплі та м'яса на обід - ситний пиріг нашвидкуруч

М'ясо і картопля - це ідеальне поєднання для ситного обіду. З цих інгредієнтів можна приготувати дуже швидкий пиріг. Ви просто викладаєте все шарами і запікаєте, передають Патріоти України.

Ідея приготування ситного м'ясного пирога з картоплею на обід опублікована на сторінці фудблогерки Поліни з ніком polli_cooking в Instagram. В духовці страва буде випікатись максимум 15 хвилин.

Інгредієнти:

  • 500 г. фаршу
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 5-6 ст.л. зеленого горошку
  • 2 ст.л. томатної пасти
  • сухий часник, перець, копчена паприка
  • сіль
  • 4-5 картоплин
  • 100 мл вершків 10%
  • 20 г. вершкового масла
  • зелена цибуля
  • 80 г. моцарели

Спосіб приготування:

1. Ставимо варитись картоплю.

2. На сковорідці обсмажуємо дрібно нарізану цибулю та моркву.

3. Додаємо фарш, добре перемішуємо.

4. Коли фарш майже готовий солимо, додаємо спеції, зелений горошок та томатну пасту.

5. До відвареної картоплі додаємо теплі вершки, вершкове масло та розминаємо в пюре. Також додаємо дрібно нарізану зелену цибулю, перемішуємо.

6. На дно форми викладаємо м’ясну начинку, а на верх картопляне пюре. Добрерозрівнюємо поверхню та затираємо сиром.

7. Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку з режимом конвекція на 10-15 хвилин до утворення золотистої скоринки.

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...