Деякі люди люблять пити дієтичну колу і жувати шоколадки. На перший погляд, цей рецепт може здатися дивним, але торт виходить дуже смачним і соковитим. При бажанні, приготуйте вдвічі більше глазурі, передають Патріоти України.
Інгредієнти на 8 порцій:
- 250 г вершкового масла, плюс ще трохи для змащування
- 250 г самозростаючого борошна (- це вид борошна , в складі якого низький вміст білка, а також присутні сіль і розпушувач)
- 300 г дрібного золотистого цукру
- 3 ст. л. з гіркою какао-порошку
- щедра щіпка харчової соди
- 200 мл коли
- 75 мл молока
- 2 яйця, збити
- 1 ч. л. ванільного екстракту
Для глазурі:
- 60 г м’якого вершкового масла
- 200 г цукрової пудри
- 2-3 ст. л. какао-порошку
- 2 ст. л. коли
Для соусу:
- велика шоколадка з карамеллю
- трохи жирних вершків
- 2 ст. л. маленьких маршмеллоу (за бажанням)
Спосіб приготування:
- Розігрійте духовку до 180 ° С. Змастіть маслом 24-сантиметрову форму зі знімним дном.
- Просійте борошно, цукор, какао і соду. Розтопіть масло з колою і влийте в сухі інгредієнти разом з молоком, яйцями і ваніллю. Ретельно перемішайте і перекладіть у форму.
- Печіть близько 40 хвилин, поки шпажка, встромлена в центр, не буде виходити чистою. Вийміть з духовки і залиште на 15 хвилин на решітці, поки ви готуєте глазур.
- Збийте масло з цукровою пудрою і какао. Додайте колу, збийте ще раз, викладіть на корж і дайте глазурі застигнути.
- Приготуйте соус: розтопіть шоколадку, хлюпнувши трохи вершків (щоб соус вийшов рідшим, можете влити теплої води) і додайте маршмеллоу. Соус і глазур виходять густими і солодкими.
На дорогах водії часто зустрічаються з різними запитаннями від патрульних. Деякі з них можуть здаватися дивними, а інколи навіть викликати сумніви. Експерти нагадали, що водіям важливо знати свої права у таких ситуаціях. Про це пише "Автотема", передаю...
Почуття втоми може бути пов’язано з різними факторами, починаючи від поганого сну і закінчуючи проблемами психічного чи фізичного здоров’я, передають Патріоти України. Не дивно, що втома може негативно вплинути на ваше самопочуття та інші аспекти вашог...