Це така смакота! Швидкі коржі з картопляною начинкою

Коржі - давня улюблена страва українців. Вони ситні, смачні й не забирають багато часу, передають Патріоти України.

Потрібно тільки замісити тісто, а коли воно «відпочиватиме», приготувати начинку.

Подробиці

Для тіста:
Борошно – 3 склянки
Кефір – 1 склянка
Сіль – 1 ч. л.
Сода – 1 ч. л.
Для начинки:
Картопляне пюре – 300 г
Засмажка з цибулі й сала
Сіль, перець, зелень
Олія, вершкове масло

Для тіста змішайте борошно, сіль, соду. Влийте кефір і замісіть м’яке тісто. Залишіть на пів години в харчовій плівці. Тим часом приготуйте начинку: пюре, спеції, зелень.

Розділіть тісто на 5 частин, Розкачайте коржі На середину кожного покладіть 1 ст. л. начинки. Зберіть кожен корж мішечком, переверніть і акуратно розкачайте до сантиметрової товщини.

Смажте в олії з обох боків до золотистого кольору. Готові коржі злегка змастіть вершковим маслом. Смакота – не передати!

Перевірте себе! Психологічний тест визначить, де ви знайдете своє щастя

середа, 7 серпень 2024, 11:10

Готові вирушити в захопливу мандрівку морями в пошуках свого щастя? Забудьте про повсякденні турботи і уявіть себе справжніми дослідницями щастя,, передають Патріоти України. Острови часто символізують унікальні місця, де ми можемо віднайти наше справж...

Це така смакота! Як приготувати картоплю з ребрами в духовці, щоб була така, як з печі

середа, 7 серпень 2024, 10:09

Ароматну та рум’яну картопельку, як колись готували бабусі в печі, можна приготувати і в духовці. Для цього треба купити хороші свинячі ребра, а ще обов’язково мати вдома посудину, про яку написали в подробицях, тоді картопля точно вдасться така, як із...