Це така смакота! Швидкі коржі з картопляною начинкою

Коржі - давня улюблена страва українців. Вони ситні, смачні й не забирають багато часу, передають Патріоти України.

Потрібно тільки замісити тісто, а коли воно «відпочиватиме», приготувати начинку.

Подробиці

Для тіста:
Борошно – 3 склянки
Кефір – 1 склянка
Сіль – 1 ч. л.
Сода – 1 ч. л.
Для начинки:
Картопляне пюре – 300 г
Засмажка з цибулі й сала
Сіль, перець, зелень
Олія, вершкове масло

Для тіста змішайте борошно, сіль, соду. Влийте кефір і замісіть м’яке тісто. Залишіть на пів години в харчовій плівці. Тим часом приготуйте начинку: пюре, спеції, зелень.

Розділіть тісто на 5 частин, Розкачайте коржі На середину кожного покладіть 1 ст. л. начинки. Зберіть кожен корж мішечком, переверніть і акуратно розкачайте до сантиметрової товщини.

Смажте в олії з обох боків до золотистого кольору. Готові коржі злегка змастіть вершковим маслом. Смакота – не передати!

Про цей спосіб ви могли не знати! Як зробити горох м’яким за декілька хвилин

субота, 26 квітень 2025, 6:12

Для приготування горохового супу або гарніру може знадобитись досить багато часу. Навіть при попередньому замочуванні бобова культура не завжди піддається впливу. Якщо ви хочете перемогти в цій кулінарній битві, читайте далі про план дій, передають Пат...

Проводи-2025: Що не можна класти в панахиду і які нюанси варто знати

субота, 26 квітень 2025, 6:00

Проводи – важливі поминальні дні після Великодня, відомі також як Гробки, Радониця чи Провідна неділя, припадають на 28 квітня. Загалом поминальний період триватиме з 28 квітня по 4 травня. Ці дні є особливими для вшанування пам’яті померлих родичів, п...