Коржі - давня улюблена страва українців. Вони ситні, смачні й не забирають багато часу, передають Патріоти України.
Потрібно тільки замісити тісто, а коли воно «відпочиватиме», приготувати начинку.
Для тіста:
Борошно – 3 склянки
Кефір – 1 склянка
Сіль – 1 ч. л.
Сода – 1 ч. л.
Для начинки:
Картопляне пюре – 300 г
Засмажка з цибулі й сала
Сіль, перець, зелень
Олія, вершкове масло
Для тіста змішайте борошно, сіль, соду. Влийте кефір і замісіть м’яке тісто. Залишіть на пів години в харчовій плівці. Тим часом приготуйте начинку: пюре, спеції, зелень.
Розділіть тісто на 5 частин, Розкачайте коржі На середину кожного покладіть 1 ст. л. начинки. Зберіть кожен корж мішечком, переверніть і акуратно розкачайте до сантиметрової товщини.
Смажте в олії з обох боків до золотистого кольору. Готові коржі злегка змастіть вершковим маслом. Смакота – не передати!
Їжа, яка впала на землю, може миттєво перетворитися на бактерійну пастку - особливо влітку. Дієтологиня Емілі Лімінг попереджає: деякі продукти поглинають до 97% мікробів уже в першу секунду після падіння, передають Патріоти України. Чи справді діє "пр...
Майже половина собак - з надмірною вагою або ожирінням. Але нове масштабне дослідження показало: деякі породи мають значно вищий ризик стати товстунами - через підвищену харчову мотивацію, передають Патріоти України. Вчені з Техаського університету A&M...