Це така смакота! Швидкі мариновані помідори замість салатів - можна їсти вже через 30 хвилин

Сезон соковитих та смачних помідорів розпочато. Найчастіше цей овоч додають в салати у свіжому вигляді. Але значно смачніше буде замаринувати продукт. Спробувати закуску ви зможете вже через 30 хвилин, довго чекати не довдеться.

Ідея приготування швидких маринованих помідорів опублікована на сторінці фудблогерки Іванни з ніком ivanka.family в Instagram. Дуже смачно з шашликом та будь-яким гарніром.

Інгредієнти:

  • помідори – 5 шт.
  • цибуля – 2 шт.
  • зелень

Інгредієнти для соусу:

  • часник – 2 зубчика
  • олія – 3 ст.л.
  • паприка – 1/3 ч.л.
  • соєвий соус – 1 ст.л.
  • лимонний сік – 1 ст.л.
  • сіль – 1/2 ч.л.

Спосіб приготування:

1. Помідори нарізати кружечками.

2. Цибулю нарізати кільцями.3. Зелень подрібнити.

4. Все викласти шарами у лоток.

5. Із необхідних інгредієнтів приготувати соус.

6. Залити ним помідори.

7. Накрити кришкою і перетрусити.8. Відправити на 30 хвилин у холодильник.

Сповільнює старіння, але: У чому користь халви і скільки її можна їсти на день

вівторок, 9 грудень 2025, 9:15

Халву, яку, до речі, можна приготувати й в домашніх умовах, часто вважають однією з найкорисніших солодощів, адже її виготовляють із горіхів або насіння - продуктів, які самі по собі цінні для організму, передають Патріоти України. Навіть жири в халві ...

Білий наліт на чорному крані? Ось як видаляють його професіонали

вівторок, 9 грудень 2025, 9:14

Видалення нальоту з чорного крана - завдання, яке потребує обережності та правильного вибору засобів. Домашні суміші на основі оцту, соди чи лимонної кислоти, а також спеціальні препарати для чорних змішувачів допомагають позбутися білого осаду, не пош...