Це така смакота! Швидкі мариновані помідори замість салатів - можна їсти вже через 30 хвилин

Сезон соковитих та смачних помідорів розпочато. Найчастіше цей овоч додають в салати у свіжому вигляді. Але значно смачніше буде замаринувати продукт. Спробувати закуску ви зможете вже через 30 хвилин, довго чекати не довдеться.

Ідея приготування швидких маринованих помідорів опублікована на сторінці фудблогерки Іванни з ніком ivanka.family в Instagram. Дуже смачно з шашликом та будь-яким гарніром.

Інгредієнти:

  • помідори – 5 шт.
  • цибуля – 2 шт.
  • зелень

Інгредієнти для соусу:

  • часник – 2 зубчика
  • олія – 3 ст.л.
  • паприка – 1/3 ч.л.
  • соєвий соус – 1 ст.л.
  • лимонний сік – 1 ст.л.
  • сіль – 1/2 ч.л.

Спосіб приготування:

1. Помідори нарізати кружечками.

2. Цибулю нарізати кільцями.3. Зелень подрібнити.

4. Все викласти шарами у лоток.

5. Із необхідних інгредієнтів приготувати соус.

6. Залити ним помідори.

7. Накрити кришкою і перетрусити.8. Відправити на 30 хвилин у холодильник.

Вознесіння Господнє-2024: Що категорично не можна робити 13 червня та як відзначати одне з найбільших християнських свят

середа, 12 червень 2024, 23:45

Одне з 12-ти головних християнських свят, Вознесіння Господнє, відзначається на 40-й день після Великодня. У 2024 році воно випадає на четвер, 13 червня, передають Патріоти України. Цього дня згадують, як, згідно з Євангелієм, Ісус Христос вознісся на ...

От у чому секрет! Скільки борошна потрібно для підливи, щоб вона вийшла смачною

середа, 12 червень 2024, 18:14

Навіть найапетитнішу страву можна доповнити підливою. У цьому випадку вона вийде ароматнішою і смачнішою. Найчастіше таке доповнення підійде м’ясним та овочевим стравам. А найпростіший рецепт – підлива з води та борошна, оскільки тут може бути будь-яке...