Хочете швидко та максимально просто? Без довгого варіння, стерилізації, консервації та цукру? Цей чарівний рецепт ароматного джему зі свіжої полуниці - те, що потрібно.
З ним впорається навіть повар-початківець.У рецепті використовуються лише два основних інгредієнти - полуниця та желатин, і додаткові - мед, цедра та сік лимона для особливого смаку.
Цитрусові – природне джерело пектину, тому немає потреби ще додавати пектин. Також сік лимона ніяк не впливає на смак готової страви.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Готово!
Горіхи - надзвичайно корисний для організму продукт, особливо волоські, як найпоширеніші в наших краях. Щоправда, багато їсти їх не слiд через велику калорійність - 30 грам цілком достатньо, радить кардіолог Наталія Циганкова, передають Патріоти Україн...
Незалежно від того, дбаєте ви про них чи ні, білі тарілки з часом неминуче втрачають свій гарний блиск, з’являються непривабливі чорні плями, а також подряпини. Але будьте впевнені: є ефективні способи розв'язати цю проблему та очистити посуд до блиску...