
Хочете швидко та максимально просто? Без довгого варіння, стерилізації, консервації та цукру? Цей чарівний рецепт ароматного джему зі свіжої полуниці - те, що потрібно.
З ним впорається навіть повар-початківець.У рецепті використовуються лише два основних інгредієнти - полуниця та желатин, і додаткові - мед, цедра та сік лимона для особливого смаку.
Цитрусові – природне джерело пектину, тому немає потреби ще додавати пектин. Також сік лимона ніяк не впливає на смак готової страви.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Готово!
Емальований посуд був незмінним атрибутом радянської кухні: яскраві кольори, прості форми й характерна чорна смужка по краю. Чому ж виробники посуду в СРСР наполегливо залишали цю смугу, навіть якщо вона не гармоніювала з загальним виглядом виробу, пер...
Молоді водії часто питають: "Чи обов’язково довго гріти машину перед поїздкою?" Експерти розвінчують міфи та розповідають, як правильно поводитися з авто взимку, щоб не шкодити двигуну і економити пальне, передають Патріоти України. Сучасні авто не пот...