Хочете швидко та максимально просто? Без довгого варіння, стерилізації, консервації та цукру? Цей чарівний рецепт ароматного джему зі свіжої полуниці - те, що потрібно.
З ним впорається навіть повар-початківець.У рецепті використовуються лише два основних інгредієнти - полуниця та желатин, і додаткові - мед, цедра та сік лимона для особливого смаку.
Цитрусові – природне джерело пектину, тому немає потреби ще додавати пектин. Також сік лимона ніяк не впливає на смак готової страви.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Готово!
Соя - популярна бобова культура, що походить з Азії і вже давно є основною частиною кухні в Китаї, Японії та Кореї, передають Патріоти України. В Європу вона прийшла у XIX столітті завдяки австрійському професору Хаберланду, який сприяв її адаптації до...
Правильний полив - ключ до щедрого врожаю. Недотримання режиму може створити ідеальні умови для розвитку хвороб, ослабити рослини та навіть звести нанівець усі зусилля. Експерти пояснили, чому певна частина доби є найгіршим моментом для поливу. Також о...