Скумбрія дуже проста в обробці та має щільне, досить жирне м'ясо. Тому вона відмінно підходить для приготування в духовці найрізноманітнішими способами, передають Патріоти України.
Фудблогерка Юлія Ковальчук пропонує найпростіший спосіб без клопоту — скумбрія, запечена на солі цілою тушкою. Рибка виходить дуже ніжною, помірно солоною. Вона смачна як гаряча, так і холодна. До речі, за таким рецептом можна готувати курку.
Інгредієнти:
Покроковий рецепт можна побачити тут:
Смартфони часто звинувачують у тому, що вони заважають зосередитися, проте нове дослідження, опубліковане у Frontiers in Computer Science, доводить, що люди відвертають увагу незалежно від наявності телефону поруч, передають Патріоти України. Експериме...
У квітні очікується кілька днів з невеликими та помірними магнітними бурями. Однак сильних цього місяця не передбачається. Про це йдеться у 27-денному прогнозі космічної погоди від Національного управління океанічних і атмосферних досліджень США (NOAA)...