Скумбрія дуже проста в обробці та має щільне, досить жирне м'ясо. Тому вона відмінно підходить для приготування в духовці найрізноманітнішими способами, передають Патріоти України.
Фудблогерка Юлія Ковальчук пропонує найпростіший спосіб без клопоту — скумбрія, запечена на солі цілою тушкою. Рибка виходить дуже ніжною, помірно солоною. Вона смачна як гаряча, так і холодна. До речі, за таким рецептом можна готувати курку.
Інгредієнти:
Покроковий рецепт можна побачити тут:
Чому краще не спішити поперед сусідів у цій справі та чому доцільніше орати город пізніше, ніж раніше, передають Патріоти України. Ось які аргументи наводить Анатолій Ярошенко. 1. Холодний ґрунт набагато щільніший і навантаження на техніку набагато біл...
З огляду на те, що справжнє весняне тепло та сонячна погода все ж повернулися, ми все частіше помічаємо і надокучливих комах, які прийшли разом з ними, – мух, передають Патріоти України. Але є хитрий трюк, щоб не дати мухам залітати у ваш дім, який нас...