Це така смакота! Смачна рибна намазка на хліб за 5 хвилин

Приготуйте собі на перекус намазку, яка зробить вашу трапезу дуже смачною. Всього 5 хвилин вашого часу на весь кулінарний процес. Ви будете задоволені такою ідеєю, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Вам потрібні наступні:

  • тунець у власному соці — 1 банка;
  • консервовані огірки — 4 шт.;
  • вершковий сир — 140 г.

Як приготувати

Отже, вам потрібно зробити декілька простих кроків. Найперше подрібніть консервовані огірки. З тунця злийте рідину. А тепер просто змішайте всі компоненти разом. Смачна намазка в базовому варіанті готова.

Для додаткового смаку можна покласти улюблену подрібнену зелень. Від цього намазка стане тільки кращою. До речі, можна використовувати не лише консервований тунець. Це може бути будь-яка інша риба на ваш вибір. Смачного!

Що додати у воду при варінні яловичини, щоб м’ясо вийшло соковитим та м’яким

вівторок, 20 серпень 2024, 0:09

У кулінарній справі, як і в будь-якій іншій потрібно бути майстром. Адже навіть найлегшу та найпростішу страву потрібно знати, як приготувати. Вміння й майстерність приходить з досвідом, передають Патріоти України. Досвідчені господині знають, що з ста...

Перевірте себе! Якщо ви використовуєте ці 10 фраз, то ви емоційно розумніші за більшість людей

понеділок, 19 серпень 2024, 23:55

Емоційний інтелект або емоційний розум - це риса, яка притаманна високоефективним людям. Вони завжди знають, що вони роблять, почуваються задоволеними від своєї роботи та мають переважно гарний настрій. На практиці це розбивається на чотири сфери: само...