Смажені пиріжки на тісті без молока та яєць підійдуть не лише для веганів, а й як одна з 12 страв на Різдво чи Великий піст перед Великоднем. За цим рецептом пиріжки виходять такими, як готували їх наші бабусі, або як ті, що ми купували біля дороги, навчаючись у школі чи університеті, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
для тіста:
- 3 склянки пшеничного борошна
- 7 г сухих швидкодіючих дріжджів
- 1 ст. л. цукру
- 1 ч. л. солі
- 300 мл води
- 50 г олії
для начинки
- 500 г картоплі
- цибулина
- сіль за смаком
- перець за смаком
Спосіб приготування:
- Дріжджі, цукор, сіль змішуємо з теплою водою і вводимо 5 столових ложок просіяного борошна. Перемішуємо, накриваємо тарілкою або кришкою і залишаємо в сухому теплому місці приблизно на 20-30 хвилин.
- Коли тісто настоїться, додаємо олію, і додаємо решту просіяного борошна. Розмішуємо спочатку ложкою, а потім вимішуємо руками.
- Глибоку ємність змащуємо олією, перекладаємо тісто, накриваємо і прибираємо на годину в тепле місце.
- Готуємо начинку: очищаємо та відварюємо картоплю, робимо пюре як завжди. Дрібно нарізаємо цибулю та обсмажуємо на сковороді до готовності. Цибулю додаємо в пюре.
- Присипаємо робочу поверхню борошном. Коли тісто настоїться, поділяємо його на шматочки, формуємо кульки і залишаємо на 10-15 хвилин. Після закінчення часу робимо з кульок кружечка, викладаємо начинку і згортаємо.
- На сковороді розігріваємо вершкове масло та обсмажуємо пиріжки з усіх боків до золотистого кольору.
Готово. Смачного!
Обрізання допомагає не тільки поліпшити цвітіння рослини, але і додати естетичності вашому саду. Але слід пам’ятати, що робити це можна лише в певний час протягом року, залежно від того, які рослини ростуть у вашому саду. За словами експертів, є деякі ...
Втрата ваги часто здається складною та нелегкою задачею, але правильний вибір їжі та напоїв може значно спростити цей процес. Дієтологи стверджують, що поєднання певних продуктів допоможе оптимізувати ваші зусилля в боротьбі за струнку фігуру, передают...