Невелика кількість доступних інгредієнтів дозволяє приготувати ситну страву, яка стане чудовою прикрасою будь-якого столу, передають Патріоти України.
Куряче філе з морквою і цибулею викладається шарами. Після випікання отримуємо апетитну м’ясну запіканку, якою можна нагодувати усю родину.
ІНГРЕДІЄНТИ
ПРИГОТУВАННЯ
Насамперед слід замаринувати цибулю . Для того, щоб процес йшов швидше, використовуй теплу воду у рівних частинах з оцтом і додайте трішки цукру. Цибулю наріжте кільцями. Через три години вона буде говою.
М’ясо покриваємо щільним шаром маринованої цибулі. Не забудьте злити маринад.
Поверх цибулі викладаємо частину тертої моркви. Цей шар щільно промазуємо майонезом.
Повторюйте шари, поки не закінчаться інгредієнти. На верхній шар слід викласти твердий сир.
Розігрійте духовку до 180 градусів, форму для випічки запечатайте фольгою або накрийте кришкою. Час приготування страви в духовці орієнтовно 30 хвилин.
Подібні рецепти завжди залишають простір для фантазії. Ти можеш сміливо робити додаткові шари з інших інгредієнтів. Наприклад не зайвими будуть гриби, а ще в страву можна додавати солодкий перець і томати.
Хоч свята вже завершилися і звичайне меню замінило святкове, не варто засмучуватися, адже навіть найпростішу запіканку можна приготувати так, що вона вийде не гірше будь-якої святкової страви.
Жоден ранок не обходиться без запашного напою, який бадьорить і заряджає енергією на весь день, передають Патріоти України. Розповідаємо, чи можна підігріти каву в мікрохвильовці, як це вплине це на якість і смак напою. Так, напій можна підігрівати у м...
Не всі каструлі підходять для приготування їжі. Обираючи ємність, важливо враховувати матеріал, з якого він виготовлений. Це стосується зокрема алюмінієвого посуду, який все ще часто використовується на кухнях завдяки своїй довговічності та зручності. ...