Це така смакота! Соковите куряче філе з сиром та ананасом у духовці - святковий рецепт

Вам знадобиться всього три основні інгредієнти, 20 хвилин часу - і гаряча страва готова. Поєднання курячого філе та ананаса –-безпрограшний варіант для святкового столу. А приготування страви в духовці дозволяє м'ясу просочитися солодким смаком ананаса та зберегти соковитість, передають Патріоти України.

Інгредієнти

куряче філе
800 г
ананаси консервовані
300 г
сир твердий
200 г
майонез
2 ст. л.
перець чорний мелений
сіль
  1. Куряче філе наріжте вздовж на шматочки. Викладіть на застелене пергаментом деко. Посоліть і поперчіть. М'ясо змастіть майонезом.
  2. З ананаса злийте рідину та наріжте на тонкі шматочки. Викладіть на куряче філе. Посипте сиром, натертим на великій тертці.
  3. Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 30 хвилин до золотистого кольору.

Поради:

  • Деко не повинно бути великим, всі інгредієнти мають бути покладеними близько один до одного.
  • Майонез можна замінити сметаною.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...