Це така смакота! Сосиски в особливо пухкому тісті - діти будуть у захваті

Це універсальний перекус на роботу або для ланч-боксу дитини, передають Патріоти України.

Для приготування потрібно:

  • борошно – 500 г;
  • вода тепла + молоко (50х50) – 320 мл;
  • сіль – 1 ч. л .;
  • цукор – 3 ст. л .;
  • олія – 6 ст. л .;
  • дріжджі сухі – 1 ст. л.

Для начинки:

  • сосиски “лікарські” або “молочні” – 15 шт.

Приготування:

Для початку потрібно зробити таку собі опару. У місткій каструлі з’єднайте тепле молоко, воду, додайте цукор і дріжджі. Необхідно залишити на 10-15 хвилин.

Тепер, потрібно влити 6 столових ложок олії, сіль, просіяне борошно та замісити не дуже туге тісто, яке буде липнути до рук.

Залиште тісто у теплому місті та накрийте його рушником. Після того, як мине дві години перевірте чи збільшилося тісто в об’ємі.

Готуємо робочий стіл до виготовляння виробів.

Розділіть тісто на рівні кульки, а стільницю та долоні змастіть олією.

На кожен пласт тіста покладіть сосиску та обгорніть її. Маємо отримати довгастенький пиріжечок.

Обсмажуємо на пательні із великою кількістю олії з двох сторін.

Для того, аби зайвий жир не залишався в пиріжках – виймайте їх і відразу складайте на паперовому рушничкові.

Пригощайтеся!

А як готуєте ви сосиски в тісті?

Є простий секрет! Як зупинити нічну тягу до їжі

субота, 1 листопад 2025, 9:49

Час спати, а все, про що ви можете думати, це чипси та печиво у вашій кухонній шафці. Хоча немає нічого поганого в тому, щоб перекусити солодким або солоним, вживання їжі перед сном може сприяти кислотному рефлюксу або розладу шлунка. А нічна тяга або ...

Шкірка не трісне! Як правильно зварити картоплю "в мундирі"

субота, 1 листопад 2025, 7:44

Страви з картоплі дуже популярні в українців. У багатьох салатах часто використовують картоплю, зварену "в мундирах", передають Патріоти України. Відомо, що така картопля корисніша за очищену. Але не у всіх виходить його зварити так, щоб шкірка не тріс...