Це така смакота! Сосиски в особливо пухкому тісті - діти будуть у захваті

Це універсальний перекус на роботу або для ланч-боксу дитини, передають Патріоти України.

Для приготування потрібно:

  • борошно – 500 г;
  • вода тепла + молоко (50х50) – 320 мл;
  • сіль – 1 ч. л .;
  • цукор – 3 ст. л .;
  • олія – 6 ст. л .;
  • дріжджі сухі – 1 ст. л.

Для начинки:

  • сосиски “лікарські” або “молочні” – 15 шт.

Приготування:

Для початку потрібно зробити таку собі опару. У місткій каструлі з’єднайте тепле молоко, воду, додайте цукор і дріжджі. Необхідно залишити на 10-15 хвилин.

Тепер, потрібно влити 6 столових ложок олії, сіль, просіяне борошно та замісити не дуже туге тісто, яке буде липнути до рук.

Залиште тісто у теплому місті та накрийте його рушником. Після того, як мине дві години перевірте чи збільшилося тісто в об’ємі.

Готуємо робочий стіл до виготовляння виробів.

Розділіть тісто на рівні кульки, а стільницю та долоні змастіть олією.

На кожен пласт тіста покладіть сосиску та обгорніть її. Маємо отримати довгастенький пиріжечок.

Обсмажуємо на пательні із великою кількістю олії з двох сторін.

Для того, аби зайвий жир не залишався в пиріжках – виймайте їх і відразу складайте на паперовому рушничкові.

Пригощайтеся!

А як готуєте ви сосиски в тісті?

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...