Це універсальний перекус на роботу або для ланч-боксу дитини, передають Патріоти України.
Для приготування потрібно:
Для начинки:
Приготування:
Для початку потрібно зробити таку собі опару. У місткій каструлі з’єднайте тепле молоко, воду, додайте цукор і дріжджі. Необхідно залишити на 10-15 хвилин.
Тепер, потрібно влити 6 столових ложок олії, сіль, просіяне борошно та замісити не дуже туге тісто, яке буде липнути до рук.
Залиште тісто у теплому місті та накрийте його рушником. Після того, як мине дві години перевірте чи збільшилося тісто в об’ємі.
Готуємо робочий стіл до виготовляння виробів.
Розділіть тісто на рівні кульки, а стільницю та долоні змастіть олією.
На кожен пласт тіста покладіть сосиску та обгорніть її. Маємо отримати довгастенький пиріжечок.
Обсмажуємо на пательні із великою кількістю олії з двох сторін.
Для того, аби зайвий жир не залишався в пиріжках – виймайте їх і відразу складайте на паперовому рушничкові.
Пригощайтеся!
А як готуєте ви сосиски в тісті?
Антиоксиданти - це природні сполуки, які нейтралізують вільні радикали, захищаючи наші клітини від пошкоджень. Надлишок вільних радикалів може спричинити запалення, передчасне старіння та розвиток хронічних хвороб, таких як серцево-судинні захворювання...
Літо, пікніки та ароматне барбекю - те, що приносить задоволення людям, може серйозно нашкодити собакам. Одним із найбільш ризикованих продуктів, який часто потрапляє до миски чотирилапих, є звичайна ковбаса, передають Патріоти України. За словами експ...