
Це універсальний перекус на роботу або для ланч-боксу дитини, передають Патріоти України.
Для приготування потрібно:
Для начинки:
Приготування:
Для початку потрібно зробити таку собі опару. У місткій каструлі з’єднайте тепле молоко, воду, додайте цукор і дріжджі. Необхідно залишити на 10-15 хвилин.
Тепер, потрібно влити 6 столових ложок олії, сіль, просіяне борошно та замісити не дуже туге тісто, яке буде липнути до рук.
Залиште тісто у теплому місті та накрийте його рушником. Після того, як мине дві години перевірте чи збільшилося тісто в об’ємі.
Готуємо робочий стіл до виготовляння виробів.
Розділіть тісто на рівні кульки, а стільницю та долоні змастіть олією.
На кожен пласт тіста покладіть сосиску та обгорніть її. Маємо отримати довгастенький пиріжечок.
Обсмажуємо на пательні із великою кількістю олії з двох сторін.
Для того, аби зайвий жир не залишався в пиріжках – виймайте їх і відразу складайте на паперовому рушничкові.
Пригощайтеся!
А як готуєте ви сосиски в тісті?
Час спати, а все, про що ви можете думати, це чипси та печиво у вашій кухонній шафці. Хоча немає нічого поганого в тому, щоб перекусити солодким або солоним, вживання їжі перед сном може сприяти кислотному рефлюксу або розладу шлунка. А нічна тяга або ...
Страви з картоплі дуже популярні в українців. У багатьох салатах часто використовують картоплю, зварену "в мундирах", передають Патріоти України. Відомо, що така картопля корисніша за очищену. Але не у всіх виходить його зварити так, щоб шкірка не тріс...