Це така смакота! Сосиски в особливо пухкому тісті - діти будуть у захваті

Це універсальний перекус на роботу або для ланч-боксу дитини, передають Патріоти України.

Для приготування потрібно:

  • борошно – 500 г;
  • вода тепла + молоко (50х50) – 320 мл;
  • сіль – 1 ч. л .;
  • цукор – 3 ст. л .;
  • олія – 6 ст. л .;
  • дріжджі сухі – 1 ст. л.

Для начинки:

  • сосиски “лікарські” або “молочні” – 15 шт.

Приготування:

Для початку потрібно зробити таку собі опару. У місткій каструлі з’єднайте тепле молоко, воду, додайте цукор і дріжджі. Необхідно залишити на 10-15 хвилин.

Тепер, потрібно влити 6 столових ложок олії, сіль, просіяне борошно та замісити не дуже туге тісто, яке буде липнути до рук.

Залиште тісто у теплому місті та накрийте його рушником. Після того, як мине дві години перевірте чи збільшилося тісто в об’ємі.

Готуємо робочий стіл до виготовляння виробів.

Розділіть тісто на рівні кульки, а стільницю та долоні змастіть олією.

На кожен пласт тіста покладіть сосиску та обгорніть її. Маємо отримати довгастенький пиріжечок.

Обсмажуємо на пательні із великою кількістю олії з двох сторін.

Для того, аби зайвий жир не залишався в пиріжках – виймайте їх і відразу складайте на паперовому рушничкові.

Пригощайтеся!

А як готуєте ви сосиски в тісті?

Чому щасливі стосунки іноді дають тріщину: ТОП-6 причин

вівторок, 25 листопад 2025, 9:15

На початку стосунків усе здається ідеальним, а закохані не можуть насититися одне одним. З часом певні фактори можуть почати руйнувати навіть найміцніші відносини, передають Патріоти України. Немає універсального рецепта, але спільна готовність працюва...

Це може здивувати! Названо найшкідливіший суп для здоров’я

вівторок, 25 листопад 2025, 8:44

Класична солянка - нескладний у приготуванні й дуже смачний суп, який часто готують у холодну пору року, передають Патріоти України. Страва готується на концентрованому бульйоні (м'ясному, рибному або грибному) й має гострий, пряний смак. Вона дуже сма...