Класичні сосиски можна не лише відварити та подавати з кашею, але й приготувати дещо значно цікавіше. До прикладу, посмажити їх у клярі та паніруванні. Сам процес приготування не займає багато часу, а страва чудово підійде на перекус, передають Патріоти України.
Шеф-кухар Максим з ніком nekuhar на своїй сторінці в Instagram поділився рецептом міні-сосисок у паніруванні.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Для приготування кляру потрібно збити яйце з цукром та сіллю до розчинення.
2. До отриманої маси просіяти борошно та налити молоко, перемішати до однорідності. Тісто має вийти, як густа сметана. Якщо рідке або занадто густе, то можна додати ще трохи борошна чи молока.3. Окремо підготувати панірувальні сухарі.
4. На цьому етапі потрібно наколоти сосиски на шпажки, обваляти спочатку у клярі, потім у сухарях.
5. Посмажити сосиски у великій кількості олії до золотистості. Смачного!
Цукровий діабет належить до групи цивілізаційних хвороб. Вони тісно пов’язані з розвитком людства, способом життя та харчуванням. Кількість людей, які страждають на діабет, постійно зростає, передають Патріоти України. За прогнозами, до 2050 року ця хв...
Влітку спека є не лише приємним атрибутом відпочинку, а й викликом для власників автомобілів. Одна з ключових проблем, про яку часто забувають, це те, що паливо під впливом високих температур змінює свій об’єм. Сучасні водії часто прагнуть заправити ба...