Це така смакота! Сосиски в паніруванні - рецепт швидкого перекусу за 10 хвилин

Класичні сосиски можна не лише відварити та подавати з кашею, але й приготувати дещо значно цікавіше. До прикладу, посмажити їх у клярі та паніруванні. Сам процес приготування не займає багато часу, а страва чудово підійде на перекус, передають Патріоти України.

Шеф-кухар Максим з ніком nekuhar на своїй сторінці в Instagram поділився рецептом міні-сосисок у паніруванні.

Інгредієнти:

  • міні-сосиски – 1 п
  • пшеничне борошно – 5 ст. л.
  • молоко – 3 ст. л.
  • яйця – 1 шт
  • цукор – 1 ч. л.
  • сіль
  • панірувальні сухарі
  • шпажки

Спосіб приготування:

1. Для приготування кляру потрібно збити яйце з цукром та сіллю до розчинення.

2. До отриманої маси просіяти борошно та налити молоко, перемішати до однорідності. Тісто має вийти, як густа сметана. Якщо рідке або занадто густе, то можна додати ще трохи борошна чи молока.3. Окремо підготувати панірувальні сухарі.

4. На цьому етапі потрібно наколоти сосиски на шпажки, обваляти спочатку у клярі, потім у сухарях.

5. Посмажити сосиски у великій кількості олії до золотистості. Смачного!

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...