Класичні сосиски можна не лише відварити та подавати з кашею, але й приготувати дещо значно цікавіше. До прикладу, посмажити їх у клярі та паніруванні. Сам процес приготування не займає багато часу, а страва чудово підійде на перекус, передають Патріоти України.
Шеф-кухар Максим з ніком nekuhar на своїй сторінці в Instagram поділився рецептом міні-сосисок у паніруванні.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Для приготування кляру потрібно збити яйце з цукром та сіллю до розчинення.
2. До отриманої маси просіяти борошно та налити молоко, перемішати до однорідності. Тісто має вийти, як густа сметана. Якщо рідке або занадто густе, то можна додати ще трохи борошна чи молока.3. Окремо підготувати панірувальні сухарі.
4. На цьому етапі потрібно наколоти сосиски на шпажки, обваляти спочатку у клярі, потім у сухарях.
5. Посмажити сосиски у великій кількості олії до золотистості. Смачного!
Майже на кожному сучасному смартфоні можна помітити крихітний отвір біля роз’єму для зарядки. Багато хто думає, що це місце для виймання SIM-карти - але це зовсім не так. Насправді ця маленька дірочка має дуже важливе призначення, без якого ваш телефон...
Навіть на перший погляд щасливі шлюби можуть розпастися. Причина часто не в любові, а в трьох ключових факторах, які поступово руйнують зв’язок між партнерами, передають Патріоти України. Це найпоширеніша проблема. Коли партнери перестають слухати один...