Класичні сосиски можна не лише відварити та подавати з кашею, але й приготувати дещо значно цікавіше. До прикладу, посмажити їх у клярі та паніруванні. Сам процес приготування не займає багато часу, а страва чудово підійде на перекус, передають Патріоти України.
Шеф-кухар Максим з ніком nekuhar на своїй сторінці в Instagram поділився рецептом міні-сосисок у паніруванні.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Для приготування кляру потрібно збити яйце з цукром та сіллю до розчинення.
2. До отриманої маси просіяти борошно та налити молоко, перемішати до однорідності. Тісто має вийти, як густа сметана. Якщо рідке або занадто густе, то можна додати ще трохи борошна чи молока.3. Окремо підготувати панірувальні сухарі.
4. На цьому етапі потрібно наколоти сосиски на шпажки, обваляти спочатку у клярі, потім у сухарях.
5. Посмажити сосиски у великій кількості олії до золотистості. Смачного!
З невеликими набряками ніг стикався, напевно, кожен – після важкого дня зʼявляються сліди від шкарпеток або взуття стає тісним, передають Патріоти України. Набряки можуть бути наслідком тривалого сидіння чи стояння або ж симптомом небезпечного захворюв...
Лимони — це екзотичні фрукти, які мають різноманітне застосування в кулінарних рецептах. Мало хто знає, що вони також діють як природний засіб для чищення. Завдяки простому «лимонному рецепту» ви легко і швидко очистите забруднену духовку, пише сайт Be...