Це така смакота! Сосиски в паніруванні - рецепт швидкого перекусу за 10 хвилин

Класичні сосиски можна не лише відварити та подавати з кашею, але й приготувати дещо значно цікавіше. До прикладу, посмажити їх у клярі та паніруванні. Сам процес приготування не займає багато часу, а страва чудово підійде на перекус, передають Патріоти України.

Шеф-кухар Максим з ніком nekuhar на своїй сторінці в Instagram поділився рецептом міні-сосисок у паніруванні.

Інгредієнти:

  • міні-сосиски – 1 п
  • пшеничне борошно – 5 ст. л.
  • молоко – 3 ст. л.
  • яйця – 1 шт
  • цукор – 1 ч. л.
  • сіль
  • панірувальні сухарі
  • шпажки

Спосіб приготування:

1. Для приготування кляру потрібно збити яйце з цукром та сіллю до розчинення.

2. До отриманої маси просіяти борошно та налити молоко, перемішати до однорідності. Тісто має вийти, як густа сметана. Якщо рідке або занадто густе, то можна додати ще трохи борошна чи молока.3. Окремо підготувати панірувальні сухарі.

4. На цьому етапі потрібно наколоти сосиски на шпажки, обваляти спочатку у клярі, потім у сухарях.

5. Посмажити сосиски у великій кількості олії до золотистості. Смачного!

Чому щасливі стосунки іноді дають тріщину: ТОП-6 причин

вівторок, 25 листопад 2025, 9:15

На початку стосунків усе здається ідеальним, а закохані не можуть насититися одне одним. З часом певні фактори можуть почати руйнувати навіть найміцніші відносини, передають Патріоти України. Немає універсального рецепта, але спільна готовність працюва...

Це може здивувати! Названо найшкідливіший суп для здоров’я

вівторок, 25 листопад 2025, 8:44

Класична солянка - нескладний у приготуванні й дуже смачний суп, який часто готують у холодну пору року, передають Патріоти України. Страва готується на концентрованому бульйоні (м'ясному, рибному або грибному) й має гострий, пряний смак. Вона дуже сма...