
Цей десерт готувати дуже просто, передають Патріоти України.
Що там ще можна сказати про «складність» — легше не буває. Вам потрібно всього 2 компоненти та декілька дій.
Отже, для простого та смачного суфле потрібно взяти 200 мл будь-якого соку. Це може бути і компот. Який смак рідини оберете, з тим і буде десерт: апельсиновий, банановий, ягідний, полуничний, яблучний і ін. Ще знадобиться 1 столова ложка манної крупи.
Сік або компот доведіть до кипіння. Всипте манну крупу та варіть до загустіння протягом 5 хвилин. Потім охолодіть суміш. Збийте її міксером до білого кольору та стійких піків. Перекладіть готову масу в креманку або гарну склянку, накрийте кришкою або плівкою. Поставте на декілька годин в холодильник.
За вашим бажанням можна прикрасити ягодами або фруктами. А тепер час куштувати. Ніхто не здогадається, з чого ви приготували десерт. Смачного!
Обожнюєте хрусткі мариновані помідори, солодке ягідне варення чи домашні соуси, якими хочеться тішити себе взимку? Тоді важливо знати правила безпечного зберігання консервації, аби літні заготовки залишалися смачними та поживними, передають Патріоти Ук...
Інжир вважається одним із найкорисніших фруктів — він багатий на клітковину, калій, залізо й антиоксиданти. Його часто додають до дієтичних раціонів, використовують при серцево-судинних захворюваннях і для зміцнення імунітету, передають Патріоти Україн...