
Цей десерт готувати дуже просто, передають Патріоти України.
Що там ще можна сказати про «складність» — легше не буває. Вам потрібно всього 2 компоненти та декілька дій.
Отже, для простого та смачного суфле потрібно взяти 200 мл будь-якого соку. Це може бути і компот. Який смак рідини оберете, з тим і буде десерт: апельсиновий, банановий, ягідний, полуничний, яблучний і ін. Ще знадобиться 1 столова ложка манної крупи.
Сік або компот доведіть до кипіння. Всипте манну крупу та варіть до загустіння протягом 5 хвилин. Потім охолодіть суміш. Збийте її міксером до білого кольору та стійких піків. Перекладіть готову масу в креманку або гарну склянку, накрийте кришкою або плівкою. Поставте на декілька годин в холодильник.
За вашим бажанням можна прикрасити ягодами або фруктами. А тепер час куштувати. Ніхто не здогадається, з чого ви приготували десерт. Смачного!
На полицях магазинів можна побачити вершкове масло з різним вмістом жиру - 72,5%, 73%, 80% чи 82%. Багато хто вважає, що це просто питання смаку, але насправді різниця між ними суттєва, передають Патріоти України. Експерти пояснюють: справжнім вершкови...
Пшоно окультурений вид проса. Наразі у продажу присутнє лише шліфоване пшоно, бо жорстке лушпиння оболонок робить його складно їстівним. Готувати пшоно можна у вигляді каші, а також варити суп, додавати в салати, передають Патріоти України. Нутриціоло...