Це така смакота! Сирний суп, який підкорить ваше серце з першої ложки - простий рецепт

Сирний крем-суп стане улюбленою стравою на вашому столі. Він ситний, готується швидко і не потребує великої кількості інгредієнтів, передають Патріоти України.

Навіть якщо у вашій родині не дуже полюбляють перші страви, цей сирний суп точно сподобається кожному. В ньому поєднуються прості інгредієнти, а готується він швидко і не потребує особливих зусиль.

Інгредієнти

плавлений сир
200 г
картопля
6 шт.
білі гриби
150 г
морква
1 шт.
цибулина
1 шт.
сіль
2 ч. л
вершкове масло
100 г
  1. Почистьте й наріжте овочі. Картоплю залийте 2 літрами води, додайте сіль і поставте варитися. Моркву й цибулю підсмажте до золотистого кольору, потім додайте до картоплі. Варіть близько 20 хвилин.
  2. Наріжте білі гриби та обсмажте їх на вершковому маслі.
  3. На тертці натріть плавлений сир і додайте до супу. Готовий суп подрібніть блендером до стану супу-пюре. Додайте спеції.
  4. Перед подаванням на стіл додайте в суп гриби. Можна також прикрасити його грінками.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.