Найпростіший, бюджетний і найголовніше - найпростіший у приготуванні пиріг - саме тертий. Для приготування якого потрібно лише холодне вершкове масло, борошно, яйця і для начинки варення, ягоди або фрукти, передають Патріоти України.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного, хрусткого та швидкого у приготуванні тертого пирога з яблуками.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Для тіста: у мисці змішайте борошно та розпушувач. Додайте в нього цукор, сіль і все добре перемішайте. Нарізане холодне маслло кидаємо в борошно і перетираємо все це в крихту.
2. Далі додаємо яйце і замішуємо тісто. 2/3 тіста розподіляємо за формою, застеленою пергаментом. Робимо основу та бортики. Ставимо його так у морозилку на 20 хвилин. Решту тіста також підморожуємо.
3. Через 20 хвилин перекладаємо основу в духовку, нагріту до 170 ° і випікаємо приблизно 20-30 хвилин.
4. Для начинки: очищені яблука крупно нарізаємо, полийте лимонним соком, присипте крохмалем і за бажанням цукром.
5. Викладіть яблука на запечене тісті у формі та залишки тіста натріть на велику тертку поверх яблук.
Випікайте приблизно 40 хвилин при 180°С.
Православне свято 7 квітня (20 квітня за старим стилем) - день пам'яті преподобного Георгія, сповідника, митрополита Митиленського. За юліанським календарем - Благовіщення Пресвятої Богородиці, одне з 12 найбільших християнських свят року, нагадують ...
Учені з’ясували, що звичка користуватися ґаджетами перед сном і одразу після значно збільшує ризик безсоння і скорочує тривалість сну, передають Патріоти України. У дослідженні, що охопило понад 45 000 молодих людей у Норвегії, було виявлено, що кожна ...