Це така смакота! У чому замаринувати сало - два найпростіші способи

Окрім ковбаси та запеченого м'яса, чудовою закускою на святковому столі буде мариноване сало. Щоб воно було пряним та ароматним - потрібно використати всього декілька спецій. Можна їсти за одним із способів вже через три дні, а за іншим - одразу, передають Патріоти України.

Ідея приготування пряного маринованого сала опублікована на сторінці фудблогерки Юлії з ніком juli_co.ok в Instagram. Вже готове сало можна просто нарізати і викласти на тарілку. Спосіб маринування сала:

1. Сало нарізати на невеликі шматки.

2. Додати 1 головку часнику, перець горошком, лавровий листок, коріандр.

3. Для маринаду на 1 л кипʼятку додати 8 ст.л. солі без гірки. На 0.5 л води – 4 ст.л.

4. Залити кипʼятком (розчинити сіль ) сало.

5. Дати охолонути.

6. Поставити в холодильник на 3 дні.

7. Дістати і обваляти в спеціях.

Також можна зробити другий варіант

1. Часник 2-3 зубки почавити, додати чорний перець і коріандр.

2. Додати паприку і перець.

3. Одразу подавати і зберігати в морозилці.

Дачникам на замітку! Які дерева не можна садити поруч

середа, 23 квітень 2025, 5:40

Створення здорового й родючого саду починається з правильного планування. Важливо не лише обрати якісні саджанці, а й врахувати їхню сумісність між собою. Деякі дерева та кущі можуть пригнічувати ріст сусідів, конкурувати за поживні речовини, світло аб...

Дачникам на замітку! Супер-підживлення для полуниці, на яке не доведеться витрачати гроші

вівторок, 22 квітень 2025, 17:59

Кожен, хто вирощував полуницю, стикався з прикрими несподіванками. Начебто доглядаєш за нею, поливаєш, прополюєш, однак у результаті ягід немає, або є дрібні та кислі, які гниють просто на кущах, передають Патріоти України. Вихід запропонувала відома б...