Окрім ковбаси та запеченого м'яса, чудовою закускою на святковому столі буде мариноване сало. Щоб воно було пряним та ароматним - потрібно використати всього декілька спецій. Можна їсти за одним із способів вже через три дні, а за іншим - одразу, передають Патріоти України.
Ідея приготування пряного маринованого сала опублікована на сторінці фудблогерки Юлії з ніком juli_co.ok в Instagram. Вже готове сало можна просто нарізати і викласти на тарілку. Спосіб маринування сала:
1. Сало нарізати на невеликі шматки.
2. Додати 1 головку часнику, перець горошком, лавровий листок, коріандр.
3. Для маринаду на 1 л кипʼятку додати 8 ст.л. солі без гірки. На 0.5 л води – 4 ст.л.
4. Залити кипʼятком (розчинити сіль ) сало.
5. Дати охолонути.
6. Поставити в холодильник на 3 дні.
7. Дістати і обваляти в спеціях.
Також можна зробити другий варіант
1. Часник 2-3 зубки почавити, додати чорний перець і коріандр.
2. Додати паприку і перець.
3. Одразу подавати і зберігати в морозилці.
Якщо ви хочете зберегти молодість мозку - зосередьтеся на сні. Без жартів. За словами нейрофізіологині Луїзи Нікола, засновниці Neuro Athletics, "сон - це найбільш недооцінений інструмент високої продуктивності, який у нас є", передають Патріоти Україн...
Усередині нашого організму діє унікальна система захисту - кишковий бар’єр, який не пропускає небажані речовини. Коли цей бар’єр порушується, виникає запалення, що може стати причиною низки хронічних захворювань - від здуття живота до аутоімунних стані...