Це така смакота! У чому замаринувати сало - два найпростіші способи

Окрім ковбаси та запеченого м'яса, чудовою закускою на святковому столі буде мариноване сало. Щоб воно було пряним та ароматним - потрібно використати всього декілька спецій. Можна їсти за одним із способів вже через три дні, а за іншим - одразу, передають Патріоти України.

Ідея приготування пряного маринованого сала опублікована на сторінці фудблогерки Юлії з ніком juli_co.ok в Instagram. Вже готове сало можна просто нарізати і викласти на тарілку. Спосіб маринування сала:

1. Сало нарізати на невеликі шматки.

2. Додати 1 головку часнику, перець горошком, лавровий листок, коріандр.

3. Для маринаду на 1 л кипʼятку додати 8 ст.л. солі без гірки. На 0.5 л води – 4 ст.л.

4. Залити кипʼятком (розчинити сіль ) сало.

5. Дати охолонути.

6. Поставити в холодильник на 3 дні.

7. Дістати і обваляти в спеціях.

Також можна зробити другий варіант

1. Часник 2-3 зубки почавити, додати чорний перець і коріандр.

2. Додати паприку і перець.

3. Одразу подавати і зберігати в морозилці.

Народні прикмети на 2 квітня. Українці спрадавна продавали й купували цього дня та приховували свої мрії та сподівання

середа, 2 квітень 2025, 7:05

2 квітня за новим стилем (15 квітня за старим) віряни вшановують преподобного Тита Чудотворця. За це отримав нагороду творити чудеса. За юліанським календарем сьогодні день пам'яті мучениці Фотини Самарянині. . *** . Тит жив у VIII-IX століттях. Ще в...

Інакше пошкодуєте! Шкідливі харчові звички, від яких варто відмовитись негайно

середа, 2 квітень 2025, 6:47

Якщо ви прагнете змінити своє життя на краще, зосередьтеся на простих способах через щоденні харчові звички. Зокрема, зміни в раціоні можуть стати чудовим початком вашого шляху до здоров’я та самовдосконалення. Тож, як зробити кроки до здорового харчу...