Це така смакота! У чому запанірувати курячі крильця, щоб вони були золотистими і хрусткими - ділимось простою технологією

Якщо потрібно швидко приготувати м'ясну страву - оберіть курячі крильця. Вони досить бюджетні та не потребують багато часу. Головне – зробити панірування, щоб крильця вийшли хрусткими та золотистими, передають Патріоти України.

Ідея приготування курячих крилець в паніруванні і соусі опублікована на сторінці фудблогерки Юлії Симончук (cook_julija_simonchuk) в Instagram. М'ясо виходить нежирним, тому що запікається в духовці.

Інгредієнти:

  • крила курячі – 1 кг
  • копчена паприка – 1 ст.л.
  • борошно – 3 ст.л.
  • сухий часник – 2 ч.л.
  • розпушувач – 1 ч.л.
  • прованські трави – 1 ст.л.
  • сіль, перець – за смаком

Інгредієнти для соусу:

  • масло – 50 г
  • сир – 30 г
  • зелень – пучок
  • часник – 2-3 зубчика
  • сік половини лимона

Спосіб приготування:

1. Крила промити, просушити.

2. Розділити на частини.

3. Обваляти в паніруванні (змішати борошно, розпушувач, сухий часник, паприку, прованські трави, перець, сіль).

4. Викласти на деко застелене пергаментом.

5. Випікати в розігрітій духовці за температури 200 градусів 20 хвилин з одного боку, а потім перевертаємо на інший бік і випікаємо ще 20 хвилин.

6. Виймаємо і гарячі перемішуємо в соусі (для соусу змішуємо натертий на дрібну тертку сир, розтоплене масло , сік лимона, зелень, часник).

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...