Це така смакота! У чому запанірувати курячі крильця, щоб вони були золотистими і хрусткими - ділимось простою технологією

Якщо потрібно швидко приготувати м'ясну страву - оберіть курячі крильця. Вони досить бюджетні та не потребують багато часу. Головне – зробити панірування, щоб крильця вийшли хрусткими та золотистими, передають Патріоти України.

Ідея приготування курячих крилець в паніруванні і соусі опублікована на сторінці фудблогерки Юлії Симончук (cook_julija_simonchuk) в Instagram. М'ясо виходить нежирним, тому що запікається в духовці.

Інгредієнти:

  • крила курячі – 1 кг
  • копчена паприка – 1 ст.л.
  • борошно – 3 ст.л.
  • сухий часник – 2 ч.л.
  • розпушувач – 1 ч.л.
  • прованські трави – 1 ст.л.
  • сіль, перець – за смаком

Інгредієнти для соусу:

  • масло – 50 г
  • сир – 30 г
  • зелень – пучок
  • часник – 2-3 зубчика
  • сік половини лимона

Спосіб приготування:

1. Крила промити, просушити.

2. Розділити на частини.

3. Обваляти в паніруванні (змішати борошно, розпушувач, сухий часник, паприку, прованські трави, перець, сіль).

4. Викласти на деко застелене пергаментом.

5. Випікати в розігрітій духовці за температури 200 градусів 20 хвилин з одного боку, а потім перевертаємо на інший бік і випікаємо ще 20 хвилин.

6. Виймаємо і гарячі перемішуємо в соусі (для соусу змішуємо натертий на дрібну тертку сир, розтоплене масло , сік лимона, зелень, часник).

Хіти тижня. Народні прикмети на 22 листопада: Цього дня не варто дарувати квіти, випивати та позичати сусідкам сьогодні не варто позичати сіль і цукор, тим більше - гроші

п’ятниця, 22 листопад 2024, 7:05

Православне свято 22 листопада за новим календарем (5 грудня за старим) - день пам'яті святителя Прокопія, який володів даром чудотворення і привів у християнську віру чимало людей (У народі - Прокоп'єв день, - Патріоти України). Українські віряни тако...

Дещо в списку може здивувати! Названо продукти, які завдають довгострокової шкоди печінці

п’ятниця, 22 листопад 2024, 6:50

Печінка — це важливий орган, який легко пошкодити певною їжею та нездоровим раціоном. Зокрема, алкоголь може спричинити жирову хворобу, а шкідлива їжа часто призводить до неалкогольної жирової хвороби печінки, яка може вплинути на її функцію, передають...