Якщо потрібно швидко приготувати м'ясну страву - оберіть курячі крильця. Вони досить бюджетні та не потребують багато часу. Головне – зробити панірування, щоб крильця вийшли хрусткими та золотистими, передають Патріоти України.
Ідея приготування курячих крилець в паніруванні і соусі опублікована на сторінці фудблогерки Юлії Симончук (cook_julija_simonchuk) в Instagram. М'ясо виходить нежирним, тому що запікається в духовці.
Інгредієнти:
Інгредієнти для соусу:
Спосіб приготування:
1. Крила промити, просушити.
2. Розділити на частини.
3. Обваляти в паніруванні (змішати борошно, розпушувач, сухий часник, паприку, прованські трави, перець, сіль).
4. Викласти на деко застелене пергаментом.
5. Випікати в розігрітій духовці за температури 200 градусів 20 хвилин з одного боку, а потім перевертаємо на інший бік і випікаємо ще 20 хвилин.
6. Виймаємо і гарячі перемішуємо в соусі (для соусу змішуємо натертий на дрібну тертку сир, розтоплене масло , сік лимона, зелень, часник).
Нове дослідження показало, що чоловіки люблять їсти м’ясо, бо воно робить їх мужніми. Про це пише Daily Mail, передають Патріоти України. Дослідники опитали понад 1000 британських чоловіків щодо того, чому вони люблять їсти бургери, стейки та кебаби. Р...
Мігрені та регулярні головні болі - справжнє випробування для організму. Вони можуть зірвати робочі плани, зіпсувати настрій і серйозно знизити якість життя. Але мало хто знає, що харчування безпосередньо впливає на частоту та силу нападів, передають П...