Якщо потрібно швидко приготувати м'ясну страву - оберіть курячі крильця. Вони досить бюджетні та не потребують багато часу. Головне – зробити панірування, щоб крильця вийшли хрусткими та золотистими, передають Патріоти України.
Ідея приготування курячих крилець в паніруванні і соусі опублікована на сторінці фудблогерки Юлії Симончук (cook_julija_simonchuk) в Instagram. М'ясо виходить нежирним, тому що запікається в духовці.
Інгредієнти:
Інгредієнти для соусу:
Спосіб приготування:
1. Крила промити, просушити.
2. Розділити на частини.
3. Обваляти в паніруванні (змішати борошно, розпушувач, сухий часник, паприку, прованські трави, перець, сіль).
4. Викласти на деко застелене пергаментом.
5. Випікати в розігрітій духовці за температури 200 градусів 20 хвилин з одного боку, а потім перевертаємо на інший бік і випікаємо ще 20 хвилин.
6. Виймаємо і гарячі перемішуємо в соусі (для соусу змішуємо натертий на дрібну тертку сир, розтоплене масло , сік лимона, зелень, часник).
Нарізані банани часто швидко темніють і стають м’якими, але експерти з харчування знайшли простий спосіб зберегти їх свіжими до чотирьох днів, передають Патріоти України з посиланням на. Ключовий інгредієнт — лимонний сік. Лимонна кислота допомагає зни...
Готові пожертвувати своїми потребами заради визнання та любові партнера? Якщо ви помічаєте, що стосунки призводять до вигорання і порушення життєвого балансу, час зупинитися. Є два сигнали, які повинні вас насторожити, передають Патріоти України. Відно...