Картопля по-селянськи - це ідеальний гарнір до будь-якого м'яса та риби. А головна особливість такої страви в тому, що всередині шматочки стають дуже м'якими, а зверху утворюється апетитна хрустка скоринка. Для такого ефекту потрібно дотримуватись особливої технології, передають Патріоти України.
Ідея приготування ідеальної картоплі по-селянськи опублікована на сторінці фудблогерки Віталіни з ніком vitala_foodblog в Instagram. Спочатку картоплю потрібно 5 хвилин проварити і лише після цього запікати.
Спосіб приготування ідеальної картоплі по-селянськи:
1. Кілограм картоплі середнього розміру добре промити за допомогою щітки.
2. Відварити після закипання 5 хвилин.
3. Ще гарячу картоплю нарізати човниками, додати спеції: часникову сіль, до картоплі, копчену паприку (обов‘язково), сіль, перець. 2-3 ст.л. оливкової олії.
4. Усе добре перемішати і розкласти картопельку на деко, застелене пергаментом.
5. Випікати за температури 230 градусів 20 хвилин в добре розігрітій духовці.
6. Для сметанного соусу змішати 3 ст.л. сметани 20%, 2 ч.л. приправи "До соусу білого з часником", сіль і лимонний сік за смаком. Цей соус ще влучно поєднується з білою рибою або домашньою шаурмою. Звісно, ідеально підходить до будь-якої картоплі.
Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...
Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...